ביסקוטי זית שחור
ביסקוטי זית שחור יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 123 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-63 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו רוזמרין, סוכר, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פיסטוק ביסקוטי שמן זית, לימון, שמן זית, ביסקוטי שקדים, ו שמן זית ועשבי תיבול ביסקוטי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת ערבוב בינונית, לשלב קמח, סולת, אבקת אפייה, מלח, רוזמרין. תניח בצד. אם הזיתים שלך ארוזים במי מלח, לשטוף ולנקז אותם. אם הם ארוזים בשמן, לנקז את השמן. דק קוצצים זיתים ומוסיפים לתערובת יבשה.
בקערת ערבוב קטנה, לטאטא יחד את הסוכר, שמן, גרידה וביצים.
לגרד לתוך תערובת יבשה ולקפל יחד עד הבצק הוא מעורב באופן מלא. לטפוח לתוך יומן על 12 אינץ 'ארוך כמעט 3 אינץ' רחב, לעטוף פלסטיק צמרמורת לפחות חצי שעה (זה יהיה להרתיע את הבצק מתפשט בתנור).
בינתיים, מניחים מדף במרכז התנור. מחממים תנור ל 177°. כאשר מוכן לאפות, מניחים בצק על גיליון עוגיות מרופדות בנייר קלף או מחצלת סיליקון, לטפוח לתוך מלבן אפילו.
מניחים במרכז התנור ואופים במשך 20 דקות, ולאחר מכן לסובב ולאפות עוד 10 דקות. כדי לבדוק את העדינות, לחץ בקלילות במרכז כיכר ביסקוטי. כיכר נעשה כאשר המרכז הוא מוצק וקפיץ בחזרה למגע.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר באופן מלא.
הפעל תנור עד 300 ° F. באמצעות סכין לחם משונן, לחתוך בעדינות ביסקוטי מקורר לפרוסות 1/2 אינץ'.
הניחו פרוסות על קלף או על תבנית אפייה מצופה סיליקון ואפו במשך 7 דקות. לגעת צמרות של פרוסות; אם הם עדיין רכים על פני השטח, אופים עוד 2-4 דקות. לאחר צמרות פריך, להסיר תבנית אפייה מהתנור, להעיף פרוסות ואופים עד ביסקוטי הוא פריך לאורך, עוד 3 עד 5 דקות. אפשר להתקרר לחלוטין לפני אחסון במיכלים אטומים.