קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות20
ציון בריאות2
מגזין

ביסקוטי זית שחור

ביסקוטי זית שחור
ביסקוטי זית שחור יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 123 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-63 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו רוזמרין, סוכר, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פיסטוק ביסקוטי שמן זית, לימון, שמן זית, ביסקוטי שקדים, ו שמן זית ועשבי תיבול ביסקוטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערת ערבוב בינונית, לשלב קמח, סולת, אבקת אפייה, מלח, רוזמרין. תניח בצד. אם הזיתים שלך ארוזים במי מלח, לשטוף ולנקז אותם. אם הם ארוזים בשמן, לנקז את השמן. דק קוצצים זיתים ומוסיפים לתערובת יבשה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
לא מגן מקומילא מגן מקומי
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
בקערת ערבוב קטנה, לטאטא יחד את הסוכר, שמן, גרידה וביצים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
לגרד לתוך תערובת יבשה ולקפל יחד עד הבצק הוא מעורב באופן מלא. לטפוח לתוך יומן על 12 אינץ 'ארוך כמעט 3 אינץ' רחב, לעטוף פלסטיק צמרמורת לפחות חצי שעה (זה יהיה להרתיע את הבצק מתפשט בתנור).
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
בינתיים, מניחים מדף במרכז התנור. מחממים תנור ל 177°. כאשר מוכן לאפות, מניחים בצק על גיליון עוגיות מרופדות בנייר קלף או מחצלת סיליקון, לטפוח לתוך מלבן אפילו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
מניחים במרכז התנור ואופים במשך 20 דקות, ולאחר מכן לסובב ולאפות עוד 10 דקות. כדי לבדוק את העדינות, לחץ בקלילות במרכז כיכר ביסקוטי. כיכר נעשה כאשר המרכז הוא מוצק וקפיץ בחזרה למגע.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר באופן מלא.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
הפעל תנור עד 300 ° F. באמצעות סכין לחם משונן, לחתוך בעדינות ביסקוטי מקורר לפרוסות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
סכין לחםסכין לחם
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
8
הניחו פרוסות על קלף או על תבנית אפייה מצופה סיליקון ואפו במשך 7 דקות. לגעת צמרות של פרוסות; אם הם עדיין רכים על פני השטח, אופים עוד 2-4 דקות. לאחר צמרות פריך, להסיר תבנית אפייה מהתנור, להעיף פרוסות ואופים עד ביסקוטי הוא פריך לאורך, עוד 3 עד 5 דקות. אפשר להתקרר לחלוטין לפני אחסון במיכלים אטומים.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק