ביסקוטי טבעוני עם שוקולד צ'יפס כתום
המתכון שוקולד צ'יפ כתום ביסקוטי טבעוני יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה. מתאים ל-18 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 164 קלוריות. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לכם גרידת תפוז, סוכר, שמן canolan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו ביסקוטי שוקולד צ'יפס, ביסקוטי שוקולד צ'יפס, ו ביסקוטי שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 180 C (350 F). קל מעיל גיליון אפייה עם בישול spray.In קערה גדולה, להשתמש במערבל חשמלי להכות יחד מיץ תפוזים זרעי פשתן, מכות במשך כ -30 שניות.
מוסיפים סוכר, שמן, גרידה כתומה ווניל ומערבבים עד חלקה.לנפות קמח, arrowroot, אבקת אפייה ומלח. מערבבים לשלב. ממש לפני הבצק מגיע יחד, להוסיף שוקולד צ ' יפס ולהשתמש בידיים שלך כדי ללוש אותם לבצק. הבצק יהיה נוקשה.
מעבירים בצק לתבנית אפייה מוכנה. טופס בצק לתוך מלבן על 30 ס "מ (12 אינץ') ארוך ו 10 ס "מ (4 אינץ') רחב.
אופים במשך 27 עד 30 דקות או עד נפחו קלות השחמה.
הסר את הבצק מהתנור ולאפשר להתקרר במשך 30 עד 35 דקות או עד המשרד מאוד.בינתיים, להגדיל את טמפרטורת התנור ל 190 C (375 F).לאחר הבצק אפוי התקרר, להשתמש בסכין כבד, חד מאוד לחתוך אותו לפרוסות 18 1-ס "מ ( 1/2 אינץ') עבה. לא ראה או להשתמש בסכין משונן. לדחוף למטה עם תנועה חזקה, מהירה.מסדרים ביסקוטי בצד שלהם על תבנית אפייה ואופים עוד 10 דקות. הפוך ביסקוטי ואופים במשך 7 דקות נוספות או עד משחימים קלות פריך.אפשר ביסקוטי להתקרר במשך כמה דקות על תבנית אפייה לפני העברה למתלה להתקרר לחלוטין.