ביסקוטי פיסטוק חמוציות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ביסקוטי פיסטוק חמוציות. מתכון זה מספק 35 מנות. עם 71 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פיסטוקים, סוכר, סודה לשתיה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו ביסקוטי פיסטוק חמוציות, עוגיות חמוציות-פיסטוק ביסקוטי, ו ביסקוטי פיסטוק חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
מערבבים קמח, סוכר, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח בקערה של מערבל לעמוד.
מוסיפים ביצים וחמאה ומערבבים על בינוני עד לקבלת בצק רופף, כ -1 דקה. מערבבים חמוציות, אגוזים, גרידה וזרעי אניס ומערבבים עד incorporated, כ -15 שניות.
מעבירים בצק לתבנית אפייה. לרסס ידיים עם ספריי בישול וליצור בצק לתוך יומן ארוך, שטוח, על 14 אינץ 'על ידי 4 אינץ' רחב.
אופים עד מחוץ יומן הוא מוצק משחימים, על 25 דקות.
הסר מהתנור להתקרר 10 דקות. פרוסת כיכר לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. מסדרים פרוסות על 2 דפי אפייה, חוזרים לתנור ואופים עד קלוי קלוי, כ 12 דקות. מגניב. לאחסן במיכל אטום עד 2 שבועות.