קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות35
ציון בריאות0
מגזין

ביסקוטי שוקולד כפול

ביסקוטי שוקולד כפול
ביסקוטי שוקולד כפול יכול להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. מנה אחת מכילה 100 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-35 מנות. . 29 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לכם מלח, מים, חלמון ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 15%. נסו ביסקוטי שוקולד כפול, ביסקוטי שוקולד כפול, ו ביסקוטי שוקולד כפול (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה, או קו עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מערבבים את הקמח, מלח, אבקת קקאו, אבקת אפייה, קינמון, וגרגרי קפה בקערה. תניח בצד. מקציפים את החמאה והסוכר עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קפה נמסקפה נמס
אבקת אפייהאבקת אפייה
אבקת קקאואבקת קקאו
קינמוןקינמון
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
3
מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם, ומאפשרים לכל ביצה להתמזג לתוך תערובת החמאה לפני הוספת הבא. מקציפים את הוניל עם הביצה האחרונה.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
חמאהחמאה
ביצהביצה
4
מערבבים בתערובת הקמח עד רק incorporated. מקפלים את שבבי שוקולד ואגוזי מלך; ערבוב בדיוק מספיק כדי לשלב באופן שווה. צלל את הבצק לשניים וצורה כל אחד למלבנים שטוחים בגודל 8x2 אינץ 'בעובי של 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
אגוזי מלךאגוזי מלך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
5
מניחים על תבנית אפייה 3 עד 4 סנטימטרים זה מזה. מקציפים חלמון ביצה עם מים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
6
מברשת מעל החלק העליון של כל כיכר.
7
אופים בתנור שחומם מראש עד שתי כיכרות הם המשרד, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
הסר מהתנור להתקרר במשך 10 עד 12 דקות. להפחית חום תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
חותכים כל כיכר באלכסון לפרוסות 3/4 אינץ'.
10
מניחים כל פרוסה, לחתוך בצד על תבנית האפייה. חזור לתנור ואפה עד שהביסקוטי יבש, 10 עד 15 דקות בכל צד. מגניב המחבתות במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל. לאחסן במיכל אטום.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 48 דולר לבקבוק.
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 Wine Enthusiast Top 100 של 2018 אדום-אודם טהור. אף פירותי עם דובדבנים ותותים. כמה רמזים שלישוניים מזכירים עור. טעמים של פירות אדומים בשלים, עסיסי, מסקרן וארוך טווח. טאנינים בשלים ועדינים. טעם הלוואי מבטא רעננות תוססת עם הערות של פירות אדומים כהים, אדמה רטובה ועץ.