ביסקוטי שוקולד צ'יפס
ביסקוויט שוקולד צ'יפס יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 147 קלוריות. אתה מקבל קינוח שמגיש 22. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שבבי שוקולד חצי -weet, חמוציות בטעם דובדבן, אגוזי לוז, וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו ביסקוטי שוקולד צ'יפס, ביסקוטי שוקולד צ'יפס, ו ביסקוטי שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 ° F. בקערה גדולה, מערבבים תערובת עוגיות, חמאה, ביצה, קמח, אגוזי לוז, חמוציות ו 1 1/2 כוסות שוקולד צ ' יפס עד צורות בצק נוקשה. צורה חצי בצק בכל פעם לתוך 8x2 1/2 אינץ מלבן על גיליון עוגיות ungreased.
אופים 20 עד 25 דקות או עד חום זהוב. מגניב על גיליון עוגיות 15 דקות.
חותכים לרוחב לפרוסות 3/4 אינץ'.
מניחים פרוסות, חותכים צדדים למטה, על גיליון עוגיות.
אופים 10 עד 12 דקות, פונה פעם אחת, עד פריך.
הסר גיליון עוגיות כדי מתלה חוט. מגניב לגמרי, בערך 20 דקות.
בקערה קטנה למיקרוגל, מיקרוגל 1/2 כוס שוקולד צ ' יפס על 30 עד 60 שניות; מערבבים עד חלקה.
טפטוף שוקולד על צד אחד של כל ביסקוטי.
בואו לעמוד עד השוקולד מוגדר.