קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

ביסקוף תוצרת בית

ביסקוף תוצרת בית
ביסקוף תוצרת בית נטול גלוטן,, וטבעוני מתאבנים. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 57 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, מים, שמן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגיות ביסקוף תוצרת בית עם ציפוי גבינת ביסקוף קרם, עוגיות ביסקוף תוצרת בית (Speculoos) - פחמימות נמוכות וללא גלוטן, ו עומס יתר ביסקוף-עוגות ביסקוף וציפוי מעוטר בפירורי עוגיות.

הוראות

1
מחממים תנור ל-375 ° F ויש להם שני גיליונות אפייה מרופדים בקלף בצד.לנפות את הקמח ולהניח בצד.עם מערבל יד או לעמוד, לשלב את הסוכר החום, שמן, סודה לשתיה, קמח סויה וקינמון טחון.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחוןקינמון טחון
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
כָּתֵףכָּתֵף
קמח סויהקמח סויה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מערבבים רק עד הומוגנית אז, עם המיקסר עדיין פועל, מוסיפים קמח בבת אחת טפטוף במים.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מערבבים עד צורות בצק נוקשה; לכבות מיקסר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות. ללוש בעדינות עד שהוא יוצר בצק חלק, ואז לשטח לתוך דיסק. אבק קל עם קמח ולהשתמש מערוך לגלגל את הבצק עד 1/4 " עובי. הבצק הוא לא מאוד גמיש והוא נוטה לקרוע אם אתה מרים של לכופף אותו כמו שאתה עלול עם בצק "נורמלי". במקום לנסות להזיז אותו או להרים אותו לאבק יותר קמח מתחת, פשוט להתמקד לגלגל אותו החוצה. ברגע שאתה מגלגל אותו החוצה, להפעיל מרית מתכת אופסט בין הבצק כדי לשחרר אותו.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
חותכים את הבצק עם חותך העוגיות האהוב עליך או להשתמש גלגל מאפה מחורץ (aka, קאטר רביולי) כדי לחתוך את הבצק לתוך מלבנים בגודל ביסקוף. השתמש במרית מתכת כדי להעביר את העוגיות לתבנית האפייה; הם לא יתפשטו הרבה, כך שתוכל לקנן אותם קרוב זה לזה.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
רביולירביולי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
אופים במשך כ 10 דקות, או עד המשרד למגע.מגניב ביסודיות ולאחסן עוגיות במיכל אטום. הם ישמרו במשך כמה שבועות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד