ביסקוף תוצרת בית
ביסקוף תוצרת בית נטול גלוטן,, וטבעוני מתאבנים. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 57 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, מים, שמן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגיות ביסקוף תוצרת בית עם ציפוי גבינת ביסקוף קרם, עוגיות ביסקוף תוצרת בית (Speculoos) - פחמימות נמוכות וללא גלוטן, ו עומס יתר ביסקוף-עוגות ביסקוף וציפוי מעוטר בפירורי עוגיות.
הוראות
מחממים תנור ל-375 ° F ויש להם שני גיליונות אפייה מרופדים בקלף בצד.לנפות את הקמח ולהניח בצד.עם מערבל יד או לעמוד, לשלב את הסוכר החום, שמן, סודה לשתיה, קמח סויה וקינמון טחון.
מערבבים רק עד הומוגנית אז, עם המיקסר עדיין פועל, מוסיפים קמח בבת אחת טפטוף במים.
מערבבים עד צורות בצק נוקשה; לכבות מיקסר.
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות. ללוש בעדינות עד שהוא יוצר בצק חלק, ואז לשטח לתוך דיסק. אבק קל עם קמח ולהשתמש מערוך לגלגל את הבצק עד 1/4 " עובי. הבצק הוא לא מאוד גמיש והוא נוטה לקרוע אם אתה מרים של לכופף אותו כמו שאתה עלול עם בצק "נורמלי". במקום לנסות להזיז אותו או להרים אותו לאבק יותר קמח מתחת, פשוט להתמקד לגלגל אותו החוצה. ברגע שאתה מגלגל אותו החוצה, להפעיל מרית מתכת אופסט בין הבצק כדי לשחרר אותו.
חותכים את הבצק עם חותך העוגיות האהוב עליך או להשתמש גלגל מאפה מחורץ (aka, קאטר רביולי) כדי לחתוך את הבצק לתוך מלבנים בגודל ביסקוף. השתמש במרית מתכת כדי להעביר את העוגיות לתבנית האפייה; הם לא יתפשטו הרבה, כך שתוכל לקנן אותם קרוב זה לזה.
אופים במשך כ 10 דקות, או עד המשרד למגע.מגניב ביסודיות ולאחסן עוגיות במיכל אטום. הם ישמרו במשך כמה שבועות בטמפרטורת החדר.