תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ביף בורגיניון. מנה זו מכילה סביב 39 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 874 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם עלי דפנה, בשר בקר, ציפורן טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב הקמח unbleached אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קפה תות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו ביף בורגיניון (bœuf bourgignon / bœuf à la bourguignonne / bef Burgundy), ביף בורגיניון, ו ביף בורגיניון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים יין בקר ו 4 שיני שום ומרינדה לילה (8 שעות). בתנור הולנדי חום 2 כפיות שמן חמניות שולחן ומערבבים בפנצ ' טה עד crip מעט ולהסיר.מוסיפים 2 שמן כפית שולחן וגזר פטריות בטחון וסלרי עם ציפורן allspice, שום 4 שיני טימין 5 דקות להסיר ולהניח בצד עם פנצ ' טה.הסר בשר ממרינדה יין ולהגדיר מרינדה יין בצד.
מערבבים מלח קמח ופלפל ומחפרים את הבשר completely.in תנור הולנדי להוסיף 2 כפות שמן ובקר חום (בקבוצות במידת הצורך הוספת שמן נוסף במידת הצורך).מוסיף ירקות, pancetta בשר ומערבבים לרגע.הוסף מרינדה יין גירוד כל החתיכות מתחתית התנור ההולנדי.מוסיפים רסק עגבניות, מים, מניית בקר, עלה דפנה ומניחים בתנור מחומם מראש 325 במשך 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בצל פנינה לטגן בחמאה במשך 3-5 דקות ובאחרון 1/2 שעה להוסיף הולנדית oven.In סיר seperat להרתיח potatos שלם, 20 דקות לתת להתקרר לקלף עור, רבע תפוחי אדמה ולהוסיף תנור הולנדי במשך 5 דקות אחרונות.