ביפי מניקוטי
ביפי מניקוטי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 466 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם רוטב עגבניות, זינפנדל, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. . עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: בוריטוס בשרי, ביפי דה ביף פאן, ו מקרוני וגבינה בקר.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
מניחים בשר בקר טחון, בצל ושום במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד בשר חום שווה.
מערבבים בפירורי לחם, תיבול איטלקי, ביצה 1 כוס גבינה מגוררת. מילוי כפיות לתרמילים של מניקוטי.
מערבבים רוטב עגבניות, עגבניות מבושלות, יין ופטריות. רוטב כפית כדי לכסות את החלק התחתון של צלחת אפייה 8x11 אינץ'. מסדרים מניקוטי מלא בשכבה אחת, ומכסים ברוטב שנותר.
מפזרים העליון עם שאריות גבינה.
מכסים ואופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות.
הסר כיסוי, ואופים 10 דקות.