בס פסים בגריל עם כרובית ועגבניות עם אוכמניות וזיתים שחורים עם סלט פטרוזיליה
בס פסים בגריל עם כרובית ועגבניות עם אוכמניות וזיתים שחורים עם סלט פטרוזיליה הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 421 קלוריות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, מים, שום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו בס מפוספס צלוי עם שומר, עגבניות וזיתים נרפאו בשמן, בס מפוספס פראי מאודה עם פלפל צהוב Romesco, פלפל אדום-תבלין שחור ופטרוזיליה-שמן שום, ו בס מפוספס עם ארטישוק וזיתים (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מעיל סיר גדול עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים את הבצלים ומביאים לחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל
3
מוסיף קמצוץ נדיב של מלח וקמצוץ קטן של פלפל אדום כתוש. מבשלים 5 עד 7 דקות או עד הבצל נראה נבול ומבושל אבל אין שום צבע.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
בצל
מלח
4
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 2 עד 3 דקות. מערבבים את העגבניות ו 3/4 של פחית מים, ומתבלים במלח. מביאים את התערובת לרתיחה, להפחית לרתיחה ומבשלים 20 עד 30 דקות. טעם, זה צריך להיות טעים.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
שום
מים
מלח
5
מביאים סיר מים לרתיחה מעל חום בינוני ומתבלים אותו בנדיבות עם מלח. צריך להיות לזה טעם של האוקיינוס.
מרכיבים שתצטרך
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
6
מוסיפים את הכרובית, נותנים למים להגיע לרתיחה מתגלגלת ומבשלים את הכרובית במשך 5 עד 7 דקות נוספות. כאשר נעשה את זה צריך להיות ממש רך וכמעט מתפרק. מסננים את הכרובית ומוסיפים אותה לתערובת העגבניות. מבשלים את הכרובית ברוטב העגבניות עד שהכרובית התפרקה לחלוטין והרוטב נצמד לכרובית, בערך 20 עד 30 דקות. טעם כדי לראות אם התיבול צריך להיות מותאם. מערבבים את גרידת הלימון, זיתים ואוכמניות. שמור. (זה לגמרי יכול להיעשות קדימה, זה בעצם משתפר כשזה נעשה קדימה. אבל זה עדיין ממש טוב כאשר עשוי להזמין.)
מרכיבים שתצטרך
פירות יער צלפים
רוטב עגבניות
כרובית
גרידת לימון
תיבול
זיתים
עגבנייה
רוטב
מים
1
מחממים את הגריל עד בינוני מברשת עם שמן במידת הצורך כדי להסיר כל חלקיקי מזון. לטף את עור הדג יבש כדי לוודא שהוא באמת יבש. אם יש לך זמן, תן לו להסתובב להתייבש במשך כמה דקות לפני שאתה גריל זה.
מרכיבים שתצטרך
דגים
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גריל
2
טפטוף עם שמן זית ועונה עם מלח משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
מלח
3
שים את הדג, צד העור למטה, על הגריל שחומם מראש. מבשלים את הדג במשך 2 עד 3 דקות ולאחר מכן לסובב את הדגים 90 מעלות כדי ליצור סימני גריל קרוס. מבשלים עוד 2 עד 3 דקות ולאחר מכן להפוך את הדגים מעל ומבשלים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגים
ציוד שתשתמש בו
גריל
1
לחמם את הכרובית אם זה נעשה קדימה.
מרכיבים שתצטרך
כרובית
2
מגישים את הדג על צלחות הגשה, נשען על תל של כרובית. בקערה קטנה לזרוק את הפטרוזיליה עם מיץ לימון, מלח טפטוף שמן גדול של שמן הגמר.
מרכיבים שתצטרך
כרובית
מיץ לימון
פטרוזיליה
דגים
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מקשטים את הדגים עם סלט הפטרוזיליה ועוד שמן הגמר, אם תרצה בכך.