ביצה מקושקשת רכה וצ'וריסו בקליפות טאקו קריספי עם גבינה
אם יש לכם חמאה, גבינת פטה, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. נסו ביצה מקושקשת רכה Marblehead, תירס, גבינת צ'דר, קונכיות וגבינה עם צ'וריסו, אבוקדו וסיד פלוס, מסירת ספר בישול להמיס, ו טאקו שלישי: שעועית פריכה וטאקו גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מקום צ ' וריסו ב קר לא מקל או מחבת ברזל יצוק ומניחים מעל חום בינוני גבוה. מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד קריספ.
להעביר למגבת נייר ולהניח בצד. מחק מחבת וחזור לחום בינוני-נמוך.
מוסיפים חמאה ומערבלים עד שנמסו אך לא משחימים.
מוסיפים ביצים ומבשלים, ערבוב כל הזמן עם מרית, עד כמעט להגדיר בגושים רכים, על 10 דקות בסך הכל.
הסר מהחום ומערבבים בcrème fraîche. מתבלים לפי הטעם במלח ומעבירים לקערה.
למלא קונכיות טאקו עם ביצים. למעלה עם סלסה ורדה, צ ' וריסו מטוגן, גבינה וכוסברה.