קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ביצי בנדיקט פלורנטין ברוטב חמאה שמנת

ביצי בנדיקט פלורנטין ברוטב חמאה שמנת
מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 242 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו עמילן תירס, שום, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ביצי בנדיקט פלורנטין, ביצי בנדיקט עם רוטב הולנדז עם חמאה חומה, ו ביצי בנדיקט עם רוטב הולנדז (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין רוטב, מניחים עמילן תירס בחלק העליון של דוד כפול.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
2
שלב 1/2 כוס מים, חלב חמאה, 2 ביצים, ערבוב היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
מוסיפים תערובת ביצה לקורנפלור; מערבבים היטב. מבשלים מעל מים רותחים עד עבה תערובת מגיע 160( כ 7 דקות), ערבוב כל הזמן. מערבבים בחמאה מבהירה ו 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
הסר מהחום. כסה וחמם.
5
כדי להכין ביצים, לחמם מחבת nonstick גדולה על חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים שום למחבת; מבשלים 30 שניות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
שלב 1/4 כפית מלח, פלפל, חלבוני ביצה, ו 4 ביצים, ערבוב היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
מוסיפים תערובת ביצה למחבת; מבשלים 5 דקות או עד שנקבע, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מניחים תרד במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה; לבשל 4 דקות או רק עד מעט נבול, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מניחים 2 חצאי מאפין, לחתוך את הצדדים, על כל אחד 8 צלחות.
11
מניחים חצי פרוסת בייקון קנדית על כל חצי מאפין, ומעל כל מנה עם כ 1/4 כוס תרד.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גבינת צ'דר דלת שומן מגוררת1 כף גבינת צ'דר דלת שומן מגוררת
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
12
מניחים על תערובת ביצה 1/4 כוס על כל מנה, ומעל כל מנה עם כ 2 כפות רוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
13
מפזרים באופן שווה עם עירית טרייה קצוצה ופלפל 1/4 כפית.
מרכיבים שתצטרך
עירית טרייהעירית טרייה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
14
מגישים באופן מיידי.
15
הערה: ניתוח Nuritional כולל חמאה מובהרת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה