ביצי מרשמלו מאפיית בושון
ביצי מרשמלו מאפיית בושון עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 191 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 121 אוהדים. אם יש לך מים, חומצת לימון, כפות סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגיות TKO של מאפיית בושון, באטרס המשוגע של מאפיית בושון, ו מאפיית בושון נאטר באטרס.
הוראות
מניחים את הסוכר בקערה קטנה. מערבבים את החומצה הציטרית, אבקת פטל או גרידת לימון, ורק את כמות צביעת מזון שמתאים על קצה סכין קילוף קטן (פחות קמצוץ), ולאחר מכן להשתמש בידיים שלך כדי לעבוד את התערובת יחד. אם אתה רוצה, להוסיף קצת אבקה נוספת ו / או צבע מאכל.
מורחים את הסוכר על תבנית אפייה ולתת לו להתייבש בן לילה בטמפרטורת החדר.
עבור מרשמלו: תצטרך Thermapen או אחר מדחום ממתקים.
מניחים את הג ' לטין בקערה של מי קרח כדי לרכך.
הסר את הג ' לטין מהמים ולסחוט עודפי מים.
מניחים את הג ' לטין בקערת מתכת קטנה להגדיר על סיר קטן של מים רותחים ולהמיס אותו (לא נותנים לו להתבשל), ואז להפחית את החום ולשמור אותו חם.
בינתיים, מניחים את החלבונים ביצה בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk. לגרד את הזרעים מן שעועית וניל ולהוסיף את הזרעים כדי חלבונים ביצה.
שלב את הסוכר מגורען, מים, וסירופ תירס בסיר גדול ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר, ואז להתבשל במשך כ 5 דקות, עד הסירופ מגיע 250°f/121.1°C, על פי מדחום הממתקים.
לתת לסירופ להמשיך לבשל, להפוך את המיקסר למהירות בינונית. המטרה היא לקבל את הלבנים בפסגות בינוניות כאשר הסירופ מגיע 281° עד 140° / 138° עד 140°C. אם הלבנים מגיעים לפסגות נוקשות לפני הסירופ מגיע לטמפרטורה הנכונה, להפחית את מהירות המיקסר להגדרה הנמוכה ביותר.
כאשר הסירופ מגיע 281° עד 140° / 138° עד 140°C, להסיר אותו מהחום. הפעל את המיקסר למהירות בינונית ולהוסיף לאט את הסירופ לחלבונים הביצה, לשפוך אותו בין הצד של הקערה ואת הקצף.
יוצקים את הג ' לטין, להגדיל את המהירות בינונית גבוהה, ומערבבים במשך כ 5 דקות, עד התערובת מעובה, מבריק, וחם אבל לא חם. לשים בצד, להיות צנרת לתוך תבניות ביצה פלסטיק.
הכנת הביצים: אתה צריך שתים עשרה ביצי פלסטיק שני חלקים, קרטון ביצים נקי, שקית מאפה עם חצי אינץ קצה רגיל.
אם ביצי הפלסטיק חדשות, לפתוח אותם, לשטוף אותם, להתייבש ביסודיות. לרסס את החלק הפנימי של שני החצאים של כל ביצה עם תרסיס nonstick ולהגדיר אותם בקרטון הביצה. ממלאים את שקית המאפה בתערובת המרשמלו החמה.
מחזיק את הקצה קרוב לתחתית ביצה חצי, לאט למשוך כפי שאתה למלא את החצי לחלוטין; מנסה לא להשאיר שום כיסי אוויר. למלא את החצי השני ולהתאים את החלק העליון והתחתון יחד-תהיה התנגדות מסוימת—אבל הם חייבים להיות בטוחים כדי ליצור ביצה בצורה מושלמת.
נגב את המרשמלו העודף שנוזל מהביצה במגבת נייר לחה. חזור עם הביצים הנותרות. העמד את הביצים הממולאות בקרטון הביצים ותן להן לשבת בטמפרטורת החדר בן לילה.
שים את הסוכר לקשט בקערה קטנה.
הסר את הביצים מן התבניות. לזרוק את הביצים בסוכר ולאחר מכן לעמוד אותם בקרטון הביצה.
אם הם יוגשו בתוך כמה שעות, לתת את הביצים לשבת בטמפרטורת החדר. לאחסון ארוך יותר, מניחים את קרטון הביצים במיכל מכוסה גדול עד 2 שבועות.