ביצי תפוחי אדמה אפויים
והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, מתכון ידידותי fodmap יש 309 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אפיית תפוחי אדמה, חמאה, נקניקיות הודו מבושלות מראש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 10 דקות. נסו חשיש בטטה עם ביצים אפויות, חשיש בטטה עם ביצים אפויות, ו נקניק וחשיש בטטה עם ביצים אפויות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 F. לשפשף את תפוחי האדמה ולנקב כל אחד עם הקוצים של מזלג.
אופים עד מזלג מכרז, כ 45 דקות. חותכים בזהירות כל תפוח אדמה לשניים. לגרוף את הקרביים ומערבבים בחמאה וגבינה. מקפלים בנקניקיות. כפית את התערובת בחזרה לתוך החצאים תפוחי אדמה, יצירת חלול בכל מרכז. לשבור ביצה 1 לתוך כל חלול. מסדרים על תבנית אפייה ומבשלים 10 עד 15 דקות או עד שנקבע.