ביצים אפויות ושעועית על טוסט
ביצים אפויות ושעועית על טוסט הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 658 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לך פטרוזיליה, רוטב סטייק, לחם פריך, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב חומץ תפוחים תפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שזיפים ללא ביצים, איך להכין עוגת שזיפים כקינוח. מתכונים דומים: שעועית פיקנטית ופפרוני על טוסט עם מתכון ביצים מטוגנות, טוסט אבוקדו עם שעועית שחורה מעושנת, תרד וביצים, ו ביצים אפויות באבוקדו עם בייקון על טוסט.
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
חום 1 1/2 כפות שמן זית במחבת גדולה ovenproof מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב, עד הזהב, על 5 דקות.
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים, ערבוב, 1 דקה יותר. מערבבים בחומץ, חרדל דבש, רוטב ווסטרשייר, 1/2 כוס מים, ומלח ופלפל לפי הטעם. מביאים לרתיחה, ואז מוסיפים את השעועית, בתוספת הנוזל מאחת הפחיות. מבשלים עד השעועית רכה, על 5 יותר דקות.
הפוך שמונה חריצים בתערובת שעועית ולשבור ביצה לכל אחד.
מפזרים מלח ופלפל ומעבירים לתנור.
אופים עד חלבוני הביצה נקבעים, 10 עד 14 דקות.
בינתיים, לחמם מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מברשת את הלחם עם שמן זית משני הצדדים וטוסט במחבת, 1 דקה לכל צד. לזרוק את העגבניות, פטרוזיליה, הנותרים 1/2 כף שמן זית, ומלח ופלפל לפי הטעם בקערה. מחלקים את הטוסט בין הצלחות; מעל כל אחד עם 2 ביצים, כמה שעועית וסלט עגבניות.