ביצים כבושות בלסמיות
. אם יש לכם חומץ בלסמי, סוכר, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: ביצים כבושות ורוד מדגדג או יפה ביצים כבושות ורוד, דובדבנים כבושים בלסמי, ו קרוסטיני שיטאקי כבוש בלסמי.
הוראות
מניחים ביצים בסיר ומכסים במים קרים. מביאים מים לרתיחה ומיד להסיר מהחום. מכסים ונותנים לביצים לעמוד במים חמים במשך 10 עד 12 דקות.
הסר מים חמים, קריר, לקלף.
מניחים את הבצל, בלסמי, מים, סוכר ושום בסיר על חום גבוה. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להסיר מן הכיריים, ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר.
מניחים את הביצים בצנצנת זכוכית, והחומץ מעל. מכסים, ומקררים במשך 4 עד 5 ימים לפני ההגשה; עוד יותר טוב!