ביצים כבושות של פופה
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן, ללא חלב וידידותי לפודמפה מתכונים לתיבת המתכונים שלך, הביצים הכבושות של פופה עשויות להיות מתכון שכדאי לנסות. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 8. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 7 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 111 קלוריות. אם יש לכם פלפלים, מלח, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כמה אנשים מאוד אהבו את התוספת הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 10 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 61%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון דגדג ורוד כבוש ביצים או די ורוד כבוש ביצים, ביצים כבושות, ו ביצים כבושות.
הוראות
מערבבים פלפלים ותמלחת, מים, חומץ, תבלין כבישה, סוכר, מלח וכורכום יחד בצנצנת או מיכל של 1/2 ליטר.
מוסיפים ביצים לתערובת הפלפלים ואוטמים מיכל. מקררים לפחות 2 ימים.