קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

ביצים, כרוב ועטיפות לארוחת בוקר עם חומוס

ביצים, כרוב ועטיפות לארוחת בוקר עם חומוס
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית צמחונית? ביצה, כרוב ועטיפות ארוחת בוקר עגבניות עם חומוס יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 412 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. גשו לסופר וקנו עלי כרוב, שאלוט, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד החומוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח חומוס כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוטפת ארוחת בוקר ביצה וקייל, אבוקדו כרוב חומוס שיבולת שועל קערת ארוחת בוקר, ו כרוב וחומוס עגבניות מטוגן.

הוראות

1
חותכים וזורקים את הגבעול ממרכז כל עלה כרוב. קוצצים בגסות את הכרוב לחתיכות בגודל 1 אינץ'. זה ייראה כאילו יש לך הרבה כרוב אבל זה יהיה לבשל למטה במידה ניכרת.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
2
מחממים את השמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את העגבניות, שאלוט, שום, טימין, פתיתי פלפל אדום, אם משתמשים. מטגנים עד העגבניות לרכך שאלוט, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
4
מוסיפים את הכרוב ומפזרים מלח ופלפל. לזרוק עם 2 כפיות עץ עד קייל wilts אבל הוא עדיין ירוק בהיר, על 2 דקות. מערבבים בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
5
הסר מהחום.
6
למלא סיר רחב עם מספיק מים כדי למדוד 2 אינץ ' עמוק. מביאים את המים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. לשבור כל ביצה לכוס תה נפרדת. כבה את החום מתחת לסיר. מיד להחליק כל ביצה מהכוס שלה לתוך חלק אחר של המים (הלבנים יתפזרו).
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
תהתה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
7
תנו לביצים לעמוד עד שהלבנים נקבעים והחלמונים עדיין רכים מאוד למגע, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
8
בינתיים, באמצעות מלקחיים, טוסט כל טורטייה ישירות מעל חום גבוה עד תחילת להשחיר כתמים, על 15 שניות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
9
שים את הטורטיות החמות על צלחות. כף 1 כף חומוס על כל טורטיה ולהתפשט לכיסוי, משאיר גבול 1 אינץ'. מחלקים את תערובת הכרוב על החומוס.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
כרובכרוב
10
באמצעות כף מחוררת, להרים כל ביצה מן המים, מנגב נוזל עודף מתחתית הכף עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
11
שים את הביצים על גבי כרוב. חותכים את החלמונים ולחץ על הביצים קצת כך החלמונים מתחילים לרוץ (זה יעשה אותם קל יותר לאכול). מקפלים את החלק התחתון של כל טורטייה ולאחר מכן לקפל בצדדים, עוזב את עוטפת פתוחה בחלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
כרובכרוב
12
לשרת.
13
ג ' יאדה מרגישה טוב.
14
Reprinted from Giada ' s Feel Good Food Copyright © 2013 by GDL Foods Inc. תמונות זכויות יוצרים © 2013 by Amy Neunsinger. Published by Clarkson Potter, a division of Random House LLC. ג 'יאדה דה לורנטיס (באנגלית: GIADA DE LAURENTIIS) היא הכוכבת זוכת פרס אמי של רשת המזון האיטלקית, ג' יאדה בבית, וג 'יאדה בגן עדן; שופטת ב-Food Network Star; כתבת תורמת ב-Nbc' S Today show; ומחברת של שישה ספרים רבי מכר של הניו יורק טיימס. היא למדה בבית הספר לבישול קורדון בלו בפריז ועבדה במסעדת ספגו של וולפגנג פאק לפני שהקימה חברת קייטרינג משלה, GDL Foods. היא נולדה ברומא וגדלה בלוס אנג 'לס, שם היא מתגוררת כעת עם בעלה, טוד, ובתם, ג' ייד.