קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

ביצים, כרוב ועטיפות לארוחת בוקר עם חומוס

ביצים, כרוב ועטיפות לארוחת בוקר עם חומוס
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית צמחונית? ביצה, כרוב ועטיפות ארוחת בוקר עגבניות עם חומוס יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 412 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. גשו לסופר וקנו עלי כרוב, שאלוט, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד החומוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח חומוס כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוטפת ארוחת בוקר ביצה וקייל, אבוקדו כרוב חומוס שיבולת שועל קערת ארוחת בוקר, ו כרוב וחומוס עגבניות מטוגן.

הוראות

1
חותכים וזורקים את הגבעול ממרכז כל עלה כרוב. קוצצים בגסות את הכרוב לחתיכות בגודל 1 אינץ'. זה ייראה כאילו יש לך הרבה כרוב אבל זה יהיה לבשל למטה במידה ניכרת.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
2
מחממים את השמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את העגבניות, שאלוט, שום, טימין, פתיתי פלפל אדום, אם משתמשים. מטגנים עד העגבניות לרכך שאלוט, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4
מוסיפים את הכרוב ומפזרים מלח ופלפל. לזרוק עם 2 כפיות עץ עד קייל wilts אבל הוא עדיין ירוק בהיר, על 2 דקות. מערבבים בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
5
הסר מהחום.
6
למלא סיר רחב עם מספיק מים כדי למדוד 2 אינץ ' עמוק. מביאים את המים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. לשבור כל ביצה לכוס תה נפרדת. כבה את החום מתחת לסיר. מיד להחליק כל ביצה מהכוס שלה לתוך חלק אחר של המים (הלבנים יתפזרו).
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
תהתה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
תנו לביצים לעמוד עד שהלבנים נקבעים והחלמונים עדיין רכים מאוד למגע, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
8
בינתיים, באמצעות מלקחיים, טוסט כל טורטייה ישירות מעל חום גבוה עד תחילת להשחיר כתמים, על 15 שניות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
9
שים את הטורטיות החמות על צלחות. כף 1 כף חומוס על כל טורטיה ולהתפשט לכיסוי, משאיר גבול 1 אינץ'. מחלקים את תערובת הכרוב על החומוס.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
כרובכרוב
10
באמצעות כף מחוררת, להרים כל ביצה מן המים, מנגב נוזל עודף מתחתית הכף עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
11
שים את הביצים על גבי כרוב. חותכים את החלמונים ולחץ על הביצים קצת כך החלמונים מתחילים לרוץ (זה יעשה אותם קל יותר לאכול). מקפלים את החלק התחתון של כל טורטייה ולאחר מכן לקפל בצדדים, עוזב את עוטפת פתוחה בחלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
כרובכרוב
12
לשרת.
13
ג ' יאדה מרגישה טוב.
14
Reprinted from Giada ' s Feel Good Food Copyright © 2013 by GDL Foods Inc. תמונות זכויות יוצרים © 2013 by Amy Neunsinger. Published by Clarkson Potter, a division of Random House LLC. ג 'יאדה דה לורנטיס (באנגלית: GIADA DE LAURENTIIS) היא הכוכבת זוכת פרס אמי של רשת המזון האיטלקית, ג' יאדה בבית, וג 'יאדה בגן עדן; שופטת ב-Food Network Star; כתבת תורמת ב-Nbc' S Today show; ומחברת של שישה ספרים רבי מכר של הניו יורק טיימס. היא למדה בבית הספר לבישול קורדון בלו בפריז ועבדה במסעדת ספגו של וולפגנג פאק לפני שהקימה חברת קייטרינג משלה, GDL Foods. היא נולדה ברומא וגדלה בלוס אנג 'לס, שם היא מתגוררת כעת עם בעלה, טוד, ובתם, ג' ייד.