קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

ביצים ממולאות אפויות עם אספרגוס

ביצים ממולאות אפויות עם אספרגוס
אם יש לכם ביצים מבושלות קשה, חמאה, ממרח חזיר ממולא, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . עם כפית ציון 68% המנה הזאת טובה. נסו ביצים ממולאות אספרגוס, ביצים ממולאות אספרגוס, ו ביצים ממולאות פרסית-ביצים ממולאות בהשראה הודית יש כוסברה, מיץ ליים, ודבש בהם כדי להפוך אותם טעים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מבשלים אספרגוס בסיר גדול של מים רותחים מומלחים קלות עד במכרז, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
לנקז היטב ולהניח בצד.
4
לגרוף חלמונים מתוך ביצים מבושלות קשה ולהעביר לקערה; מחית חלמונים עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
ממרח חזיר ממולא מחית, שמנת, בצל, 3/4 כפית אבקת חרדל יבש, רוטב ווסטרשייר, ו 1/2 כפית מלח לתוך החלמונים עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
אבקת חרדלאבקת חרדל
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
6
מילוי חללים חצאי ביצה עם תערובת חלמון; להגדיר ביצים ממולאות בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
7
ממיסים 6 כפות חמאה בסיר על אש בינונית, ומקציפים קמח לחמאה עד חלקה מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
8
להקציף בחלב, קצת בכל פעם, עד הרוטב הוא חלק מעובה; להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
9
להקציף בגבינת צ ' דר, 1/4 כפית אבקת חרדל יבש, מלח לפי הטעם, ופלפל שחור; מערבבים רוטב עד גבינה מותכת ומאוגדת.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
אבקת חרדלאבקת חרדל
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
10
מורחים אספרגוס לתחתית של צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
11
מסדרים את הביצים הממולאות על גבי אספרגוס; יוצקים את רוטב הגבינה באופן שווה על הביצים הממולאות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
12
מערבבים פתיתי תירס כתוש עם 2 כפות חמאה מומסת בקערה; מפזרים על התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
פירורי פתיתי תירספירורי פתיתי תירס
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
אופים בתנור שחומם מראש עד בועות הרוטב ואת ציפוי הוא השחמה, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות