ביצים ממולאות אפויות עם אספרגוס
אם יש לכם ביצים מבושלות קשה, חמאה, ממרח חזיר ממולא, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . עם כפית ציון 68% המנה הזאת טובה. נסו ביצים ממולאות אספרגוס, ביצים ממולאות אספרגוס, ו ביצים ממולאות פרסית-ביצים ממולאות בהשראה הודית יש כוסברה, מיץ ליים, ודבש בהם כדי להפוך אותם טעים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מבשלים אספרגוס בסיר גדול של מים רותחים מומלחים קלות עד במכרז, 5 עד 8 דקות.
לגרוף חלמונים מתוך ביצים מבושלות קשה ולהעביר לקערה; מחית חלמונים עם מזלג.
ממרח חזיר ממולא מחית, שמנת, בצל, 3/4 כפית אבקת חרדל יבש, רוטב ווסטרשייר, ו 1/2 כפית מלח לתוך החלמונים עד משולב היטב.
מילוי חללים חצאי ביצה עם תערובת חלמון; להגדיר ביצים ממולאות בצד.
ממיסים 6 כפות חמאה בסיר על אש בינונית, ומקציפים קמח לחמאה עד חלקה מבעבע.
להקציף בחלב, קצת בכל פעם, עד הרוטב הוא חלק מעובה; להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 5 דקות.
להקציף בגבינת צ ' דר, 1/4 כפית אבקת חרדל יבש, מלח לפי הטעם, ופלפל שחור; מערבבים רוטב עד גבינה מותכת ומאוגדת.
מורחים אספרגוס לתחתית של צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מסדרים את הביצים הממולאות על גבי אספרגוס; יוצקים את רוטב הגבינה באופן שווה על הביצים הממולאות.
מערבבים פתיתי תירס כתוש עם 2 כפות חמאה מומסת בקערה; מפזרים על התבשיל.
אופים בתנור שחומם מראש עד בועות הרוטב ואת ציפוי הוא השחמה, כ 20 דקות.