קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

ביצים ממולאות שרימפס

ביצים ממולאות שרימפס
אם יש לכם מיונז, חרדל, אבקת שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן pescatarian, ו דל פחמימות, דיאט. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 20%. מתכונים דומים: ביצים ממולאות פרסית-ביצים ממולאות בהשראה הודית יש כוסברה, מיץ ליים, ודבש בהם כדי להפוך אותם טעים, ביצים ממולאות שרימפס, ו ביצים וסרטנים ממולאים.

הוראות

1
מניחים את הביצים לסיר בשכבה אחת וממלאים במים כדי לכסות את הביצים ב 1 אינץ'. מכסים את הסיר ומביאים את המים לרתיחה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
2
הסר מהחום ולתת לביצים לעמוד במים החמים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
ניקוז. לקרר את הביצים מתחת למים זורמים קרים. לקלף פעם קרה. חצי מהביצים לאורך וגורף את החלמונים לקערה. מועכים בעדינות את החלמונים במזלג.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
כמו לינדט, לתלתלי שוקולדכמו לינדט, לתלתלי שוקולד
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
ממיסים חמאה במחבת על חום בינוני; מבשלים ומערבבים את השרימפס, בצל ירוק ואבקת שום בחמאה המומסת עד, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
להעביר את השרימפס ללוח חיתוך וטחון. מערבבים 3/4 כוס של שרימפס טחון וכל נוזל שנותר מן המחבת לתוך חלמוני הביצה; להזמין שרימפס הנותרים לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
כמו לינדט, לתלתלי שוקולדכמו לינדט, לתלתלי שוקולד
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
מוסיף את המיונז, חרדל, חמוצים להתענג, ורוטב חם; לערבב היטב. סקופ את התערובת לתוך שקית פלסטיק resealable, לאטום את התיק, לגזור פינה את התיק עם מספריים לעשות שקית צנרת.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מגוון (חום, חזרת, מתוק וחריף, דיז'ון וכו')חרדל מגוון (חום, חזרת, מתוק וחריף, דיז'ון וכו')
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
מספריים מטבחמספריים מטבח
7
בעדינות לסחוט על 1 1/2 כף מילוי לתוך כל חצי ביצה לבן.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
8
מקשטים כל ביצה ממולאת עם כמה חתיכות של שרימפס קצוץ שמורות קמצוץ של פטרוזיליה קצוצה; צ ' יל לפחות 30 דקות במקרר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Alois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
אלויס לגדר טרה אלפינה Vigneti delle Dolomiti פינו Grigio
אלויס לגדר טרה אלפינה Vigneti delle Dolomiti פינו Grigio
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק. זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה