ביצים ממולאות שרימפס
אם יש לכם מיונז, חרדל, אבקת שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן pescatarian, ו דל פחמימות, דיאט. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 20%. מתכונים דומים: ביצים ממולאות פרסית-ביצים ממולאות בהשראה הודית יש כוסברה, מיץ ליים, ודבש בהם כדי להפוך אותם טעים, ביצים ממולאות שרימפס, ו ביצים וסרטנים ממולאים.
הוראות
מניחים את הביצים לסיר בשכבה אחת וממלאים במים כדי לכסות את הביצים ב 1 אינץ'. מכסים את הסיר ומביאים את המים לרתיחה מעל חום גבוה.
הסר מהחום ולתת לביצים לעמוד במים החמים במשך 15 דקות.
ניקוז. לקרר את הביצים מתחת למים זורמים קרים. לקלף פעם קרה. חצי מהביצים לאורך וגורף את החלמונים לקערה. מועכים בעדינות את החלמונים במזלג.
ממיסים חמאה במחבת על חום בינוני; מבשלים ומערבבים את השרימפס, בצל ירוק ואבקת שום בחמאה המומסת עד, כ 4 דקות.
להעביר את השרימפס ללוח חיתוך וטחון. מערבבים 3/4 כוס של שרימפס טחון וכל נוזל שנותר מן המחבת לתוך חלמוני הביצה; להזמין שרימפס הנותרים לקישוט.
מוסיף את המיונז, חרדל, חמוצים להתענג, ורוטב חם; לערבב היטב. סקופ את התערובת לתוך שקית פלסטיק resealable, לאטום את התיק, לגזור פינה את התיק עם מספריים לעשות שקית צנרת.
בעדינות לסחוט על 1 1/2 כף מילוי לתוך כל חצי ביצה לבן.
מקשטים כל ביצה ממולאת עם כמה חתיכות של שרימפס קצוץ שמורות קמצוץ של פטרוזיליה קצוצה; צ ' יל לפחות 30 דקות במקרר לפני ההגשה.