ביצים מקושקשות נפאליות
ביצים מקושקשות נפאלי יכול להיות רק ללא גלוטן, צמחוני לקטו אובו וקטוגני מתכון שחיפשת. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 12 גרם חלבון, 26 גרם שומן, ובסך הכל 318 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. אם יש לכם חמאה, משחת קארי, כוסברה טחונה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 11 אדם התרשמו מתכון זה. זה עובד הכי טוב כארוחת בוקר, ונעשה בערך 25 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 36%, וזה לא כל כך יוצא דופן. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ביצים מקושקשות, איך להכין ביצים מקושקשות / ביצים, הביצים המקושקשות הטובות ביותר, ו הביצים המקושקשות הטובות ביותר.
הוראות
מחממים גהי במחבת על אש בינונית. מטגנים את הבצל, הכוסברה, הכמון ופלפל הקאיין עד שהבצל רך. מערבבים פנימה את משחת הקארי ומניחים בצד.
במחבת נפרדת ממיסים את החמאה על אש בינונית-נמוכה.
יוצקים פנימה את הביצים; מבשלים ומערבבים עד להתייצבות הביצים.
מערבבים פנימה את תערובת הבצל ומגישים מעוטר בכוסברה טרייה.
יין מומלץ: יין מבעבע
יין מבעבע הם בחירה מצוינת לביצים מקושקשות. גם אם אינכם מכינים מימוזה, יין מבעבע נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם ביום, ביין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, הוא מנקה את החיך, וזה חשוב מכיוון שידוע שחלמון מצפה את החיך. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא בודגה נורטון ברוט רוז. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![בודגה נורטון ברוט רוז]()
בודגה נורטון ברוט רוז
ניחוחות עזים של פירות אדומים, תותים ואוכמניות. צעיר, טרי. נעים עם גימור ארוך.