ביצים עלומות וסלט בייקון - סלט Lyonnaise
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם בייקון, לחם וקצת חמאה כדי להפוך קרוטונים חמאה, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 41%. נסו ביצים עלומות וסלט בייקון - סלט Lyonnaise, סלט Lyonnaise (בייקון חם & סלט ביצים), ו חלבוני ביצה שלוקים, סלט בייקון הודו (מתכונים דומים).
הוראות
1 לבשל שתי רצועות בייקון על חום בינוני עד הסוף, על 5 דקות.
הסר מהחום, תן ניקוז של עודף שומן על מגבת נייר. ברגע שמתקרר, קוצצים.2
חותכים פרוסת לחם צרפתי או איטלקי לקוביות. טוסט על חום גבוה בינוני בסיר קטן עם כפית חמאה מומסת. אל תערבבו לחם, אלא אם תפנו לצד אחר ברגע שצד אחד יהיה קלוי.3 ביצה Poach הדרך האהובה עליך. ראה כיצד לחלוט ביצה להמלצה שלנו על הדרך הקלה ביותר לעשות את זה.4
שכבה של פריזה, בייקון, שאלוט וקרוטונים על צלחת סלט. בצנצנת קטנה, מערבבים את שמן הזית, חומץ, חרדל, מלח ופלפל.
יוצקים רוטב על סלט. למעלה עם הביצה השלוקה.לטרוף.