ביצים עלומות עם אספרגוס קלוי, פרושוטו, ושמן צ'ייב
ביצים עלומות עם אספרגוס קלוי, פרושוטו, ושמן צ'ייב הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ארוחת בוקר. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 218 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. גשו לסופר וקנו שמן זית, ביצים, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: אספרגוס קלוי עם פרושוטו פריך וביצה עלומה, אספרגוס קלוי עם ביצים עלומות וגבינת פרמזן, ו טוסט אספרגוס שומשום קלוי עם ביצים עלומות.
הוראות
מערבבים שמן זית כתית מעולה, עירית ומיץ לימון בבלנדר או במעבד עד לקבלת חלקה. מערבבים קליפת לימון מגוררת. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. האם קדימה שמן צ ' ייב יכול להתבצע 3 שעות קדימה. כיסוי וצינה. חזור לטמפרטורת החדר לפני השימוש.
מלא 2 קערות גדולות עם קרח וקרח; להפריש.
יוצקים מספיק מים לתוך כל אחד מחבתות גדולות 2 כדי להגיע לעומק של 1 אינץ'. להביא מים כדי להאט להתבשל על אש בינונית.
הוסף 3 כפות חומץ לכל מחבת. בזהירות לפצח כל ביצה לתוך ramekins בודדים. בעדינות להחליק 1 ביצה בכל פעם לתוך מים רותחים, עובד בקבוצות של 3 ביצים עבור כל מחבת. מבשלים עד הלבנים הם רק להגדיר, על 3 דקות. באמצעות כף מחוררת, בעדינות רבה להעביר ביצים קערות עם מי קרח, להיזהר לא לשבור ביצים. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים ביצים בקערות של מי קרח.
מורחים אספרגוס בשכבה אחת על גיליון אפייה rimmed.
טפטוף עם 3 כפות שמן זית; להפוך אספרגוס מעיל.
מפזרים מלח ופלפל. אספרגוס צלוי 6 דקות. הפוך אספרגוס מעל ולהמשיך לצלות עד פריך במכרז ומתחיל חום, על 6 דקות יותר. מחלקים אספרגוס בין 6 צלחות ו לעטוף prosciutto פרוסות מעל.
יוצקים מספיק מים לתוך כל אחד מחבתות גדולות 2 כדי להגיע לעומק של 1 אינץ'; להביא להתבשל. באמצעות כף מחוררת, להעביר ביצים למחבתות; לבשל 1 דקה חלמונים רכים. באמצעות כף מחוררת, מניחים 1 או 2 ביצים על גבי כל מנה של אספרגוס פרושוטו.
טפטוף שמן צ ' ייב מעל ומסביב כל מנה. להעביר שמן צ ' ייב שנותר בנפרד.