ביצים עלומות עם תירס לבן פולנטה
ביצים עלומות עם פולנטה תירס לבן עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 342 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם בייקון, ביצים, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ביצים עלומות עם פולנטאן וסלסה טרייה, ביצים עלומות עם פולנטאן וסלסה טרייה, ו ביצים עלומות, פולנטה, ארטישוק במרינדה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין סלסה, לשלב פלפל, בזיליקום, שמן, 1/8 כפית מלח, עגבניות; להפריש.
כדי להכין פולנטה, להביא מים לרתיחה בסיר בינוני.
מוסיפים תירס, קמח תירס, ו 1/4 כפית מלח. לבשל 2 דקות או עד תערובת קמח תירס חוזר לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום נמוך; לבשל 20 דקות או עד עבה, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים הנותרים 1/4 כפית מלח, גבינת פרמזן, חמאה, ופלפל שחור. כסה וחמם.
כדי להכין ביצים, בעוד מבשל פולנטה, להוסיף מים למחבת גדולה, מילוי שני שלישים מלאים; להביא לרתיחה. להפחית חום; מבשלים. לשבור ביצים לתוך כל 4 (6-אונקיה) כוסות פודינג מצופה ספריי בישול.
מניחים כוסות פודינג ב מבשלים מים במחבת. מחבת כיסוי; לבשל 6 דקות.
הסר כוסות פודינג ממים; בזהירות להסיר ביצים מכוסות פודינג.
כף על 1 כוס פולנטה על כל אחד 4 צלחות; העליון כל מנה עם כ 3 כפות סלסה ו 1 ביצה עלומה.
מפזרים באופן שווה עם בייקון.