ביצים שלוקות מקסיקניות
צריך ארוחת בוקר צמחונית? ביצים עלומות מקסיקניות יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 324 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עגבניות שרי, טורטייה, עלי כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו ביצים סרדו (ביצים עלומות בסגנון ניו אורלינס עם לבבות ארטישוק, תרד, ו Hollandaise), תזונה בביצים וביצים עלומות ברוטב עגבניות, ו ביצים עלומות בעגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
צולים את צ ' ילי poblano ו jalepeno ישירות באש של מבער גז, פונה עד חרוך מכל הצדדים. (לחלופין, אם בישול עם תנור חשמלי, לצלות עד חרוך.) לשים צ ' יילס בקערה, כיסוי ואדים עד רך וקריר, כ -20 דקות. פיל, זרע, וקוצצים.
מורחים את הטומטילו על מחבת מרופדת בנייר כסף, מתבלים במלח, פלפל וטפטוף בשמן זית.
אופים בתנור עד רך מעט חרוך, 30 דקות. בינתיים, לחתוך טורטיות לתוך פלחי ולהניח על גיליון אפייה מצופה קלף. לרסס את שני הצדדים עם תרסיס שמן זית ואופים עד פריך וזהב, פונה חצי דרך בין, 8 דקות לכל צד.
בצל מטגן ושום ב 3 כפיות שמן זית כתית נוספת עד רך ומתחיל חום, 8 דקות.
מוסיפים פלפלים, עגבניות, כמון, פפריקה, סוכר ומים ומבשלים עד שהעגבניות מתחילות להתפוצץ וטעמים מתחברים, 5 דקות.
מחלקים רוטב בין 4 מנות קטנות. לחלוט ביצים ולהטיל ביצה 1 על כל צלחת על רוטב.
מקשטים עם כמה טורטיות אפויות, פרסקו קווסו מתפורר, קמצוץ של פפריקה וכוסברה קצוצה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפסגה חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר]()
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.