בירה בלילת קרפים עם מילוי גבינת שמנת בננה
המתכון בירה בלילת קרפים עם מילוי גבינת שמנת בננה יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו -30 דקות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 475 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר זולה עבור יום האב. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, . אם יש לכם מיץ לימון, קורנפלור, גבינת שמנתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. מתכונים דומים: בירה בלילת קרפים כתומים עם רוטב קרמל בירה, קרפ פחמימות עם מילוי גבינת שמנת אוכמניות, ו קרפים קטיפה אדומים עם פטל ומילוי גבינת שמנת מתוקה.
הוראות
לטאטא קמח, בירה, ביצים, 2 כפות שמן צמחי, אגוז מוסקט, ומלח בקערה גדולה כדי ליצור בלילה חלקה.
לזרוק בננות עם מספיק מיץ לימון מעיל בקערה נפרדת.
מקפלים קצפת גבינת שמנת וסוכר חום יחד בקערה נפרדת עד אור ורך; מקפלים מוקצף ציפוי לתערובת גבינת שמנת כדי ליצור את מילוי הגבינה. תניח בצד.
מחממים סוכר לבן בסיר על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד מומס וחום, 2 עד 4 דקות.
הסר מחבת רוטב מחום ומערבבים מים רותחים לסוכר מותך. חזור לחום ומערבבים עד שהוא יוצר סירופ חלק וברור.
מקציפים קורנפלור ו 1/2 כוס מים יחד בקערה קטנה; להוסיף סירופ בסיר. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד עבה וברור, 5 עד 7 דקות.
מקציפים חמאה לסירופ כדי ליצור רוטב קרמל.
חום 1 כפית שמן צמחי במחבת קרפ 8 אינץ ' על חום בינוני.
יוצקים על 1/4 גביע הבלילה קרפ לתוך שמן מחומם. עצה ולסובב את המחבת עד הבלילה מכסה את כל האזור. מבשלים עד הבלילה הופכת רטוב ללח, ואת הקצוות מתחילים להתכרבל מן הצדדים של המחבת. הפוך קרפ ולהמשיך לבשל עד מוזהב קלות בצד השני.
מניחים קרפ על צלחת, ומכסים במגבת מטבח כדי לשמור על לחות. חזור עם הבלילה שנותרה, משמן קלות את המחבת לפי הצורך עם 1 כפית שמן צמחי בכל פעם כדי לשמור על קרפים מלהידבק.
להרכיב קרפים על ידי הפצת כ 2 כפות רוטב קרמל על כל קרפ.
מורחים 1/8 את מילוי גבינת שמנת על שכבת הקרמל; למעלה עם 1/8 הבננות.
מגלגלים את הקרפ סביב הבננות ומניחים את צד התפר על מגש הגשה. חזור עם קרפים הנותרים מרכיבים.
רסס שנותר רוטב קרמל מעל קרפים.