המתכון בירה בלילת קרפים עם מילוי גבינת שמנת בננה יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו -30 דקות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 475 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר זולה עבור יום האב. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, . אם יש לכם מיץ לימון, קורנפלור, גבינת שמנתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. מתכונים דומים: בירה בלילת קרפים כתומים עם רוטב קרמל בירה, קרפ פחמימות עם מילוי גבינת שמנת אוכמניות, ו קרפים קטיפה אדומים עם פטל ומילוי גבינת שמנת מתוקה.
הוראות
1
לטאטא קמח, בירה, ביצים, 2 כפות שמן צמחי, אגוז מוסקט, ומלח בקערה גדולה כדי ליצור בלילה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
חום 1 כפית שמן צמחי במחבת קרפ 8 אינץ ' על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
יוצקים על 1/4 גביע הבלילה קרפ לתוך שמן מחומם. עצה ולסובב את המחבת עד הבלילה מכסה את כל האזור. מבשלים עד הבלילה הופכת רטוב ללח, ואת הקצוות מתחילים להתכרבל מן הצדדים של המחבת. הפוך קרפ ולהמשיך לבשל עד מוזהב קלות בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
מניחים קרפ על צלחת, ומכסים במגבת מטבח כדי לשמור על לחות. חזור עם הבלילה שנותרה, משמן קלות את המחבת לפי הצורך עם 1 כפית שמן צמחי בכל פעם כדי לשמור על קרפים מלהידבק.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
קרפים
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
שרימפס מוקפץ, קלוף
11
להרכיב קרפים על ידי הפצת כ 2 כפות רוטב קרמל על כל קרפ.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסים
קרפים
12
מורחים 1/8 את מילוי גבינת שמנת על שכבת הקרמל; למעלה עם 1/8 הבננות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
(קרטון בלוק)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
20 עד 25 עלי תרד שלמים
13
מגלגלים את הקרפ סביב הבננות ומניחים את צד התפר על מגש הגשה. חזור עם קרפים הנותרים מרכיבים.