בירה בשר בקר מטוגן עם רוטב חזרת
קציצות בשר בקר מטוגנות עם רוטב חזרת עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 58% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 1606 קלוריות, 110 גרם חלבון, ו 91 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. זה יהיה להיט שלך יום האב אירוע. גשו לסופר וקנו אמבר אייל, ביצה, אבו, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מדהים של 91%. נסו בירה בשר בקר מטוגן עם רוטב חזרת, רוטב חזרת חזיר מטוגן יין אדום (שרה מולטון, ו חזה בקר מטוגן יין אדום עם רוטב חזרת ודיסקים מעופפים של דודה ריפקה (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
חותכים שתי פרוסות לחם בעובי 1 אינץ ' ומשרים אותן בחלב לריכוך.
שלב בקערה גדולה את הבקר, רוטב ווסטרשייר ומעט מלח ופלפל. סוחטים את עודפי הנוזלים מהלחם ואז מפוררים אותו לחתיכות קטנות בין האצבעות כשמוסיפים אותו לבשר הבקר.
מוסיפים את הפטרוזיליה, 2 כפות חזרת, השום והביצה.
מערבבים עד רק בשילוב, ולאחר מכן טופס לתוך 2 1/2 אינץ ' כדורים.
מחממים מחבת ברזל יצוק או מחבת גדולה ורחבה עם תחתית כבדה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את האבו למחבת החמה, ואז מבשלים את הקציצות עד להשחמה, 7 עד 8 דקות.
מוסיפים את הבירה ומבשלים 1 דקה כדי להפחית אותו מעט.
מוסיפים את הקונסום, מכסים את המחבת בנייר כסף ומבשלים 12 עד 15 דקות, ומנערים את המחבת מדי פעם.
בינתיים צולים את לחם הכיכר שנותר בתנור.
שלב בקערה את השמנת החמוצה, העירית, השמנת הכבדה ואת 2 כפות חזרת הנותרות. מתבלים במלח ופלפל.
מחלקים את הקציצות בין הצלחות ומקשטים בגרגר הנחלים.
מגישים עם רוטב טבילה שמנת חמוצה וחתיכות לחם קלוי.