קושירגיל
מוכן ב16 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

בירה מוכה אמנון עם רוטב כתום מנדרין צ'ילה אדום

בירה מוכה אמנון עם רוטב כתום מנדרין צ'ילה אדום
בירה מוכה אמנון עם אדום צ'ילה מנדרין כתום רוטב הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 403 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת אפייה, תפוזים מנדרין, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבירה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes גינס, ויסקי & אייריש קרים כקינוח. זה מושלם עבור יום האב. אנשים רבים באמת אהבו את המנה העיקרית. זמן הכנת המתכון כ 16 דקות. וזה טוב. נסו בירה מוכה אמנון עם רוטב כתום מנדרין צ'ילה אדום, אמנון מוכה בירה עם סלסה מנגו, ו Baja בירה מוכה אמנון (נהדר עבור טאקו דגים) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מספיק שמן זית, לטגן את הדגים רדודים, במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
בצלחת רדודה, לטאטא יחד 1/2 כוס קמח, בירה, ביצה, ואבקת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מניחים הנותרים 1/4 כוס קמח בצלחת רדודה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4
מתבלים את שני צידי פילה הדגים במלח ופלפל שחור. לדלות דגים בקמח, להפוך מעיל שני הצדדים ולאחר מכן לנער את עודף קמח. דאנק דגים בתערובת בירה ולהפוך למעייל שני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
5
מוסיפים דגים לשמן חם ומבשלים 2 עד 3 דקות לכל צד, עד מבושל דרך אטום.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
הסר דגים מנפט.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
מניחים על צלחת מרופדת במגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
8
בעוד הדגים מטגנים, בקערה בינונית, מקציפים יחד מיץ לימון וממרח צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
מוסיפים תפוזים וכוסברה מנדרין וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
תפוזים מנדריניתתפוזים מנדרינית
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
10
מגישים רוטב על פני דגים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי Loveblock עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.