חזה הודו בתנור איטי נטול גלוטן,, ללא חלב, פליאוליתית ופרימלית מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 14 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 42 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל 207 קלוריות. מתכון זה מ טעם הבית דורש מים, חזה הודו, שמן זית ומלח מתובל. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות ו -10 דקות. עם כפית ציון 58%, המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם בישול איטי חזה הודו, חזה הודו בתנור איטי, ו בישול איטי חזה הודו.
הוראות
1
מברישים הודו בשמן.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
שלב את השום, המלח המתובל, הפפריקה, התיבול האיטלקי והפלפל; משפשפים מעל הודו.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
צרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
3
העברה ל-6 קו-טי. סיר איטי; להוסיף מים. מכסים ומבשלים על נמוך 5-6 שעות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב