בישול איטי משך חזיר עם פלפל ד " ר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לבישול איטי משך חזיר עם ד " ר פלפל. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 883 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. גשו לסופר וקנו לחמניות המבורגר, רוטב ברביקיו מקנזס, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 8 שעות. נסו תנור איטי ד " ר פלפל משך חזיר, 4-מרכיב בישול איטי ד " ר פלפל משך חזיר, ו בירה לבישול איטי משך חזיר & BBQ משך כריכי חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת כבדה מעל חום בינוני-גבוה, מחממים את החזיר מכל הצדדים.
מעבירים את הצלי לבישול האיטי. תחזיר את המחבת לתנור.
יוצקים ד " ר פלפל לתוך המחבת ואת deglaze, באמצעות מרית לגרד את כל חתיכות חזיר על הקרקעית.
בואו לבשל במשך 2 דקות, גירוד התחתון מדי פעם.
יוצקים את הד " ר פפר על הבשר בבישול האיטי.
מוסיפים דבש, חומץ בלסמי, מלח ופלפל. מערבבים היטב. לכסות ולבשל על נמוך במשך 7 שעות.
לאחר הבשר מבושל במשך 7 שעות, לנקז את כל נוזל עודף לגרוס את הבשר לחתיכות קטנות עם שני מזלגות.
מוסיפים את רוטב ברביקיו חזיר ומערבבים היטב. מכסים את התנור האיטי ומבשלים 1 יותר שעה.
מוסיפים עוד מלח ופלפל לפי הטעם. ממלאים את לחמניות המבורגר עם חזיר ומגישים מיד.