בישול איטי עוגת בראוני דביק
זה עובד היטב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. אם יש לכם vanillan extract, חמאה, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. נסו עוגת פודינג שוקולד דביקה לבישול איטי, עוגת פודינג בראוני בישול איטית, ו Slow-Cooker Chocolate Chip-עוגת בראוני (מתכונים דומים).
הוראות
קו הכנס של סיר 4 או 6 ליטר איטי עם חתיכת נייר גדולה, ולאחר מכן בנדיבות חמאה לסכל.
לטאטא יחד את החמאה המומסת, סוכר, אבקת קקאו, קמח, ביצים, וניל 1/2 מלח כפית בקערה בינונית. מקפלים בגושי השוקולד. לגרד את הבלילה החוצה לתוך הכנס מוכן בשכבה אפילו. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 3 שעות; העוגה צריכה להיות מוגדרת סביב הקצוות ודביק במרכז.
מגישים את העוגה חמה, גורף לתוך קערה ומעליהם עם גלידה.