קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות18
מגזין

בישול איטי צ'ילי II

בישול איטי צ'ילי II
בישול איטי צ'ילי II נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 333 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-15 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. . לכו לחנות ותביאו שום, בקר טחון, בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: צ'ילי בישול איטי, צ'ילי בישול איטי, ו צ'ילי בישול איטי.

הוראות

1
מניחים את הבשר במחבת מעל חום בינוני, ומבשלים עד חום שווה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
שמן ניקוז.
3
מניחים את הבשר בבישול איטי, ומערבבים בבצל, סלרי, פלפל ירוק, שום, מחית עגבניות, שעועית כליות ושעועית קאנליני. מתבלים עם אבקת צ ' ילי, פטרוזיליה, מלח, בזיליקום, אורגנו, פלפל שחור ורוטב פלפל חריף.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
שמנת מרק ברוקולישמנת מרק ברוקולי
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
שמן זית כתית מעולה של גויהשמן זית כתית מעולה של גויה
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
4
כיסוי, ומבשלים 8 שעות על נמוך.