בישול איטי צ'יפוטלה עוף ואורז
אם יש לכם אורז מיידי, עגבניות משומר, לחתוך את המטגן עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז הלבן המיידי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז אפוי כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו בישול איטי צ'יפוטלה עוף ואורז, עוף צ'יפוטלה מבושל איטי ופינטוס עם אורז ספרדי, ו בישול איטי צ'יפוטלה-ירכיים עוף ליים אורז ואפונה ג' מייקני (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס מחבת nonstick 12 אינץ ' עם ספריי בישול.
מפזרים עוף במלח שום. מבשלים עוף במחבת מעל חום בינוני 6 עד 8 דקות, הופך מדי פעם, עד חום מכל הצדדים.
תרסיס 5-6 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול.
מערבבים עוף, ירקות מוקפצים, תירס, עגבניות, מרק צ ' ילי בתנור.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 5 עד 6 שעות.
הסר עוף מ cooker. מערבבים אורז לתערובת בבישול; להחזיר עוף לבישול. הגדל את הגדרת החום לגובה. מכסים ומבשלים 20 עד 25 דקות או עד אורז הוא רך.