בישול איטי שאור אורז בר מלית
שאור בישול איטי ומילוי אורז בר עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה 122 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. אם יש לך עלי בזיליקום, בצל, חתיכות פטריות פורצ'יני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-15 דקות. נסו אורז בר בישול איטי ומילוי פטריות, תערובת אורז בר בישול איטי, ו בשר חזיר מבושל איטי ומרק אורז בר (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים קוביות לחם בשכבה אחת במחבת צלייה גדולה או במחבת אפייה.
אופים 10 עד 15 דקות או עד קלוי קלוי; להפריש.
מניחים 3 מרק כוסות, אורז בר ופטריות ב 4-או 5-ליטר סיר איטי. כיסוי ומבשלים על הגדרת חום גבוהה 3 שעות.
להוסיף מרכיבים שנותרו למעט 3/4 מרק כוס לתערובת אורז בר.
יוצקים 3/4 מרק כוס על תערובת הלחם; לזרוק בעדינות. כיסוי ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 4 שעות עד 4 שעות 30 דקות. הערה: מתכון זה נבדק בתנור איטי עם אלמנטים חימום בצד ובתחתית של התנור, לא בכיריים שעומדים רק על בסיס מחומם. עבור בישול איטי עם רק בסיס מחומם, בצע את כיווני היצרנים עבור שכבות מרכיבים ובחירת טמפרטורה.