בישול איטי שלוש גבינה ברוקולי מרק
בישולים איטיים שלושה מרק גבינה ברוקולי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 295 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-15 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו פרחי ברוקולי לתינוקות, חמאה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. נסו סיר איטי ברוקולי מרק גבינה, סיר איטי ברוקולי מרק גבינה, ו ברוקולי בישול איטי ומרק גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס 4 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. במחבת 12 אינץ', להמיס חמאה על חום בינוני גבוה. מבשלים בצל בחמאה 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד רך. מערבבים בקמח. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים בהדרגה חלב עד חלקה.
יוצקים תערובת לתוך סיר איטי. מערבבים במרק, ברוקולי, פלפל ומלח.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 4 שעות או עד מבעבע.
מוסיפים קוביות גבינה לבישול איטי, מערבבים עד שנמסו.
מוסיפים 1 1/2 כוסות גבינת צ ' דר וגבינת הפרמזן; מערבבים עד מומסים.
מפזרים מנות בודדות עם גבינת צ ' דר נוספת.