בלאדי מרי פלנק סטייק עם בצל צלוי
בלאדי מרי פלנק סטייק עם בצל צלוי הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 35 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 400 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סטייק בקר, מלח גס כשר ופלפל, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. עם כפית ציון 66% המנה הזאת טובה. נסו סטייק בלאדי מרי פלנק, סטייק בלאדי מרי פלנק, ו סטייק צלע עם סלט עגבניות מרי בלאדי (מתכונים דומים).
הוראות
שים פרוסות סטייק ובצל ב-1-גל. שקית פלסטיק resealable ויוצקים במרינדה. שקית חותם ומרינדה במקרר, פונה מדי פעם, לפחות 4 שעות ועד לילה.
הסר סטייק ובצל, הזמנת מרינדה.
הכן גז או גריל פחם לחום גבוה (אתה יכול להחזיק את היד שלך 1 עד 2 ב. מעל רמת הגריל רק 1 עד 2 שניות). מסדרים סטייק ובצל על גריל ובסט עם מרינדה; סגור מכסה אם באמצעות גז. מבשלים סטייק ובצל עד שהם מתחילים חום, 4 עד 5 דקות. להתהפך, למרוח שוב, וסגור מכסה. מבשלים בצל עד השחמה משני הצדדים והתרכך, 2 עד 3 דקות יותר; להסיר ולהניח בצד. המשך לבשל סטייק עד עשה לטעמך, 10 עד 12 דקות בסך הכל עבור בינוני-נדיר.
להעביר סטייק ללוח rimmed או מגש ולתת לנוח 3 עד 5 דקות.
דק לחתוך סטייק על פני התבואה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מגישים עם פרוסות בצל ועוטפים עם עלי סלרי ופלחי לימון.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פלורה ספרינגס נאפה עמק מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
![פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו]()
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
מתפוצץ עם דובדבן שחור גדול, גרגרי ערער וטעמי ליקריץ שחורים, מקל לתוך הערות של הל, קינמון, וקרם וניל עדין. יש מינרליות גרניט מסקרן ליין יחד עם פרופיל אלון קלוי, מתוק בגימור. זהו יין עצמאי נפלא, אבל ניתן לזווג עם מגוון רחב של מנות. זה אישיות חזקה לעשות את זה התאמה טובה כמעט לכל דבר קברנה יהיה לזווג עם, צלחת סטייק האהובה למשל, עדיין מבנה הטאנין של היין הוא רך מספיק כדי להתאים עם פרמזן חצילים או צלחת העוף האהובה עליך.