קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בלקברי גראנט

בלקברי גראנט
אם יש לכם אוכמניות, אבקת אפייה, סודה לשתייהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: אנקה Blackberry, אנקה Blackberry, ו אנקת משמש.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
3
מניחים חתיכת נייר על המדף התחתון של התנור כדי לתפוס כל טפטוף.
4
מניחים את הקמח, אבקת אפייה, מלח וסודה לשתייה לתוך הקערה של מעבד מזון ולעבד עבור 3 עד 4 פולסים.
מרכיבים שתצטרך
5
יוצקים את התערובת לתוך קערת ערבוב גדולה, באמצעות הידיים שלך, לעבוד את החמאה לתוך תערובת הקמח עד כמחצית השומן נעלם והשאר נשאר חתיכות בגודל אפונה. הפוך באר במרכז התערובת ולהוסיף את חלב החמאה ומערבבים עם מרית גומי או כף עץ רק עד שהוא מגיע יחד. להפוך את התערובת על פיסת נייר קלף או שעווה כי כבר מאובק קלות עם קמח, צורה לתוך כדור לעטוף ולאחסן במקרר בזמן שאתה מכין את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
6
מערבבים את האוכמניות, סוכר, מים וג ' ינג ' ר בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
7
יוצקים את התערובת למחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' ומניחים על חום בינוני. להביא את זה לרתיחה להקטין את החום בינוני נמוך ולהמשיך לבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 15 דקות, או עד הנוזל הוא עבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף. אחזר את הבצק מהמקרר ושחרר אותו בעדינות על תערובת הפירות באמצעות צלחת 1-אונקיה או כף גדולה, באופן שווה להפיץ אותו מעל.
מרכיבים שתצטרך
8
אופים בתנור במשך 15 עד 20 דקות, או עד העליון הוא רק מתחיל חום.
9
הסר מהתנור ולאפשר אנקה להתקרר במשך 15 עד 30 דקות לפני ההגשה.