בלקברי גרניטה
Blackberry Granita דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 252 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לכם אוכמניות, יין, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו קינוח במחיר סביר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 32%. נסו Blackberry Granita, אוכמניות מרלו גרניטה, ו Blackberry Cabernet Granita (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים סוכר ומים בסיר קטן, ערבוב היטב. מביאים תערובת לרתיחה; לבשל, ערבוב כל הזמן, 1 דקה או עד הסוכר מתמוסס.
סכין מיקום להב בקערה מעבד מזון; להוסיף תערובת סוכר, יין, ו 1 1/2 כוסות אוכמניות. תהליך עד חלקה.
יוצקים מחית blackberry לתוך מסננת רשת תיל; לחץ עם גב של כף נגד הצדדים של המסננת לסחוט מיץ. להיפטר עיסת זרעים הנותרים מסננת.
יוצקים תערובת לתוך מחבת מרובע 8 אינץ'. לכסות ולהקפיא לפחות 8 שעות או עד המשרד.
כדי לשרת, לגרד תערובת עם הקוצים של מזלג עד רכות. סקופ לתוך 2 קערות קינוח, ומגישים מיד. אם תרצה, מקשטים עם אוכמניות נוספות וענפי מנטה.