קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

במיה אפגנית

במיה אפגנית
אם יש לך שמן צמחי, במיה, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: קוף אפגני, Afghan Ruz Bukhari, ו אמברוזיה אפגנית-האו-מיווה.

הוראות

1
מחממים את שמן הירקות במחבת מעל חום בינוני-נמוך. מערבבים את הבצל, ומבשלים עד מרכך וחום כהה, כ -15 דקות. מערבבים את רסק העגבניות עד שלא יישארו גושים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הבמיה ומפזרים כורכום, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כורכוםכורכום
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
במיהבמיה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
יוצקים את המים ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים עד במיה הוא מאוד רך והרוטב התעבה מעט, 15 עד 20 דקות. עונה לטעום עם מלח ופלפל שוב לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
במיהבמיה