קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

במיה אפגנית

במיה אפגנית
אם יש לך שמן צמחי, במיה, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: קוף אפגני, Afghan Ruz Bukhari, ו אמברוזיה אפגנית-האו-מיווה.

הוראות

1
מחממים את שמן הירקות במחבת מעל חום בינוני-נמוך. מערבבים את הבצל, ומבשלים עד מרכך וחום כהה, כ -15 דקות. מערבבים את רסק העגבניות עד שלא יישארו גושים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הבמיה ומפזרים כורכום, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כורכוםכורכום
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
במיהבמיה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
יוצקים את המים ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים עד במיה הוא מאוד רך והרוטב התעבה מעט, 15 עד 20 דקות. עונה לטעום עם מלח ופלפל שוב לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
במיהבמיה