קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות200
ציון בריאות0
מגזין

במיה כבושה

במיה כבושה
במיה כבושה עשויה להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 0 גרם חלבון, 0 גרם שומן, ובסך הכל של 3 קלוריות. מתאים ל-200 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ראשוני ושלם 30 דיאטה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם זרעי שמיר, מלח שימורים וכבישה, חומץ וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 12%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: במיה כבושה, במיה כבושה, ו במיה כבושה.

הוראות

1
לעקר צנצנות, ולהכין מכסים.
2
בזמן שהצנצנות רותחות, שטפו במיה וקצצו גבעולים והשאירו כובעים שלמים.
מרכיבים שתצטרך
במיהבמיה
3
שלב חומץ, מלח, זרעי שמיר ו -3 כוסות מים בסיר נירוסטה גדול. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
זרע שמירזרע שמיר
חומץחומץ
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מניחים 1 שן שום, ואם רוצים, 1 חצי פלפל חריף בכל צנצנת חמה. ארזו תרמילי במיה היטב בצנצנות, הניחו קצה גזע כלשהו כלפי מטה וחלק מהגזע בסופו של דבר והשאירו מרחב ראש בגודל 1/2 אינץ'. מכסים במיה בנוזל כבישה חם ומשאירים מרחב ראש בגודל 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
במיהבמיה
5
חותם תהליך צנצנות, עיבוד 10 דקות.
6
הסר צנצנות מן המים, ולתת לעמוד, ללא הפרעה, בטמפרטורת החדר 24 שעות. כדי לבדוק חותמות, הסר את הלהקות ולחץ כלפי מטה על מרכז כל מכסה. אם המכסה לא זז, הצנצנת אטומה. אם המכסה מדכא וצץ שוב, הצנצנת אינה אטומה. חנות צנצנות אטום כראוי במקום קריר, כהה עד 1 שנה. מקררים לאחר הפתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים