קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

במיה כבושה מתובלת

במיה כבושה מתובלת
צריך ללא גלוטן, ותוספת שלמה של 30? במיה פיקנטית כבושה יכולה להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 107 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח, שום, במיה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: במיה כבושה מתובלת, במיה כבושה מתובלת, ו במיה כבושה מתובלת.

הוראות

1
לשטוף את הבמיה, לשפשף קלות כדי להסיר כל חצץ ופלומה. לעקר 2 (1 ליטר ) צנצנות שימורים ועפעפיים במים רותחים לפחות 10 דקות, מאפשרים להתקרר לפני מילוי במיה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
במיהבמיה
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
2
מערבבים את חומץ סיידר, מים, שום, פתיתי פלפל אדומים, פפריקה מעושנת, מלח ופלפל לרתיחה בסיר גדול על חום בינוני גבוה. להפחית את הטמפרטורה ומבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
פפריקה מעושנתפפריקה מעושנת
חומץ תפוחיםחומץ תפוחים
פלפלפלפל
שוםשום
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
הסר מהחום.
4
לארוז טרי, במיה ניקה באופן רופף לתוך הצנצנות.
מרכיבים שתצטרך
במיהבמיה
5
יוצקים את מי מלח חם על במיה, ממלאים את הצנצנות לחלק העליון. צנצנות חותם, מוודאים שניקית את שולי הצנצנת מכל שאריות. אחסן את הצנצנות במקרר. אפשר תוכן חמוצים לפחות שבוע אחד מינימום לפני האכילה, שבועיים הוא הטוב ביותר.
מרכיבים שתצטרך
חמוציםחמוצים
מלחמלח
במיהבמיה