במיה כבושה מתובלת
צריך ללא גלוטן, ותוספת שלמה של 30? במיה פיקנטית כבושה יכולה להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 107 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח, שום, במיה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: במיה כבושה מתובלת, במיה כבושה מתובלת, ו במיה כבושה מתובלת.
הוראות
לשטוף את הבמיה, לשפשף קלות כדי להסיר כל חצץ ופלומה. לעקר 2 (1 ליטר ) צנצנות שימורים ועפעפיים במים רותחים לפחות 10 דקות, מאפשרים להתקרר לפני מילוי במיה.
מערבבים את חומץ סיידר, מים, שום, פתיתי פלפל אדומים, פפריקה מעושנת, מלח ופלפל לרתיחה בסיר גדול על חום בינוני גבוה. להפחית את הטמפרטורה ומבשלים במשך 15 דקות.
לארוז טרי, במיה ניקה באופן רופף לתוך הצנצנות.
יוצקים את מי מלח חם על במיה, ממלאים את הצנצנות לחלק העליון. צנצנות חותם, מוודאים שניקית את שולי הצנצנת מכל שאריות. אחסן את הצנצנות במקרר. אפשר תוכן חמוצים לפחות שבוע אחד מינימום לפני האכילה, שבועיים הוא הטוב ביותר.