במיה עם עגבניות הוא ללא גלוטן, וכל 30 מנה צדדית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 193 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל, שמן זית, במיה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו אוקרן ועגבניות, במיה ועגבניות, ו אוקרן ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
שטוף את הבמיה וקצץ אותה. (כדי לקצץ את במיה, לחתוך קטע קטן בקצה. קצה הגבעול נראה הכי יפה אם גזוז בצורה חרוטית.)
מרכיבים שתצטרך
במיה
2
מחממים את השמן במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל להבה בינונית. שים את השום והבצל. מערבבים ומטגנים עד בצל להפוך שקוף, הפיכת החום למטה במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
שים במיה. מערבבים ומטגנים עוד דקה. עכשיו לשים את כל המרכיבים הנותרים בתוספת כוס מים ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
במיה
4
מכסים, הופכים חום לנמוך, ומבשלים בעדינות במשך 15 עד 20 דקות או עד במיה הוא רך. (תרמילים גדולים ייקח קצת יותר זמן לבשל דרך.)