בננה וופלים עם אגוזי פקאן
וופל בננה עם פקאן יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 722 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 41g של שומן למנה. מתאים ל-5 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם אגוזי פקאן, חלב, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותם. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: בננה וופלים עם פקאנים קלויים, ופל חמאה חום עם דבש-תפוחים פקאנים, ו פודינג לחם מייפל: טירוף טהור עם וופלים, בייקון ופקאנים.
הוראות
מורחים את הפקאן בצלחת עוגה ואופים במשך 10 דקות, או עד הזהב.
בואו מגניב, ואז גס לקצוץ. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-22
מחממים מכשיר להכנת ואפלים. בקערה גדולה, לטאטא את הקמח עם קמח התירס, אבקת אפייה ומלח. בקערה קטנה, לשלב את החלב, חמאה מומסת חלמונים ביצה. מערבבים את הנוזל לתוך החומרים יבשים רק עד רטוב; גושים הם בסדר. מקפלים את הבננות לתוך הבלילה.
בקערה נקייה, לנצח את החלבונים ביצה במהירות בינונית עד מקציף. הגבירו את המהירות לגבוה והכו עד שייווצרו פסגות מוצקות.
מוסיפים את הסוכר ומכים עד שהלבנים נוקשים ומבהיקים. מקפלים את הלבנים לתוך הבלילה עד לא פסים להישאר.
יוצקים 1 1/4 כוסות הבלילה לתוך הברזל ואופים עד הוופל הוא זהוב, על 6 דקות, בהתאם לברזל.
מעבירים את הוופל למתלה לתנור כדי להתחמם. המשך לבשל את הבלילה הנותרת ב 3 קבוצות. (לא צריך להיות צורך לחדש את הברזל בין הוופלים.) להפריד את הוופלים ומגישים עם אגוזי פקאן קלויים וסירופ מייפל.