בננה ספליט-אפ
בננה מפוצלת היא ... ללא גלוטן וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 703 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 20 דקות. גשו לסופר וקנו חלבונים, רוטב אננס, רוטב שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת לא משהו. נסו לחם בננה ספליט בריא, בננה ספליט, ו בננה ספליט פאי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את המים, סירופ תירס, ו 3/4 כוס סוכר בסיר ומבשלים 246 מעלות F.
בינתיים, מקציפים את הלבנים עם מלח וקרם של טרטר בקערה יבשה נקייה עד נוקשה ואז מוסיפים את 1 כף סוכר ולהמשיך להצליף במהירות בינונית עד הסירופ מוכן.
טפטוף בסירופ החם ולאחר מכן להמשיך לערבב על גבוה במשך 5 דקות כדי לקרר אותו.
מוסיפים את הוניל והמים בהדרגה כדי לדלל אותו כדי להכין רוטב. שמור צונן עד מוכן לשימוש.
בכל אחת מ -4 קערות קינוח רחבות, מניחים 4 פרוסות בננה. מעל כל אחד מהם עם כף קטנה של טעמי גלידה לסירוגין.
טפטוף אותם ברוטב שוקולד, ואז כפיות חלופיות של רוטב מרשמלו ורוטב אננס, ואז מפזרים אגוזים קצוצים.