בננה-עוגת תות שדה
המתכון Sherried בננה-תותים יכול לספק את התשוקה הסקוטית שלך בערך 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. יש קינוח זה 327 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו ביצים, מלח, ציפוי מוקצף, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת בננה תות, עוגת תותים, ו עוגת תותים (מתכונים דומים).
הוראות
הכן Genoise קלאסי במחבת 15 x 10-inch ג ' לי רול. מגניב לגמרי.
כדי להכין את פודינג, לשלב סוכר הבא 4 מרכיבים (סוכר דרך ביצה) בקערה; מערבבים היטב עם מקצף, ולהניח בצד.
חלב חום מעל חום בינוני גבוה בסיר קטן, כבד עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב הקצה (לא להרתיח). בהדרגה להוסיף חלב חם לתערובת סוכר, ערבוב כל הזמן עם מקצף. להחזיר תערובת חלב למחבת; לבשל על חום בינוני עד עבה מבעבע (כ 5 דקות), ערבוב כל הזמן. להפחית את החום נמוך; לבשל 2 דקות.
מניחים מחבת בקערה גדולה מלא קרח עד תערובת ביצה מגיע לטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם.
הסר מחבת מקרח; מערבבים בקליפה לימון וניל.
מערבבים את הריבה ומיץ בקערת מיקרוגל קטנה בטוחה. מיקרוגל גבוה במשך 15 שניות, ערבוב עד הריבה מתמוסס. תניח בצד.
חותכים לרוחב עוגה לתוך 5 (3 אינץ ' רחב) חתיכות.
חותכים עוגה לאורכו לתוך 8 (1 1/4 אינץ') חתיכות שווה 40 חתיכות. מסדרים 14 חתיכות עוגה בשכבה אחת בתחתית קערה של 2 ליטר או צלחת סופלה. מברשת קלות חתיכות עוגה עם שרי.
מורחים חצי תערובת תות על עוגה בצלחת; למעלה עם 1 בננות כוס.
מורחים חצי פודינג על בננות. סדר 13 חתיכות עוגה מעל פודינג, ולהתחכך עם שרי.
מורחים הנותרים תערובת תות על עוגה; העליון עם 1 כוס בננות פודינג הנותרים. למעלה עם 13 חתיכות עוגה; מברשת עם שרי שנותר. כיסוי וצינה לפחות 8 שעות. לחשוף ולהפיץ ציפוי קצפת מעל; מפזרים שקדים.