בננה פוסטר פונץ
המתכון בננות פוסטר אגרוף יכול לספק הכמיהה קריאולית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 173 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ציפוי מוקצף, מים, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 15%. נסו בננות פוסטר (Flambé בננות), בננות פוסטר, ו בננות פוסטר (מתכונים דומים).
הוראות
חום חלב מעל חום בינוני גבוה בסיר בינוני עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב קצה (לא להרתיח).
מערבבים סוכר ו 1 כף מים בסיר גדול, כבד על חום בינוני גבוה, ומבשלים עד הסוכר מתמוסס, ערבוב לפי הצורך כדי לפזר סוכר באופן שווה (כ 2 דקות). המשך לבשל במשך 2 דקות או עד הזהב (לא לערבב).
בזהירות להוסיף חלב חם סוכר קרמל בזרם איטי, יציב (תערובת יהיה בועות במרץ), ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
תוסיף בננות. כיסוי, להפחית חום, ומבשלים 5 דקות.
הסר מהחום; מגניב 10 דקות.
מניחים חצי תערובת חלב, גלידה, רום, מלח, ו 1/8 כפית אגוז מוסקט בבלנדר.
הסר את החלק המרכזי של מכסה בלנדר (כדי לאפשר אדים לברוח); מכסה בלנדר מאובטח על בלנדר.
מניחים מגבת נקייה מעל פתיחה במכסה בלנדר (כדי למנוע splatters). להתמזג עד חלקה.
יוצקים לתוך קנקן גדול. חזור על ההליך עם הנותרים תערובת חלב. מכסים ומקררים 6 שעות או עד לילה. למעלה עם ציפוי מוקצף אגוז מוסקט מגורד,אם תרצה.
יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן
Cajun יכול להיות לזווג עם אלברינו, יין רוזה, ו סוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אלברינו דון אולגאריו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![Don Olegario Albarino]()
Don Olegario Albarino
דון אולגריו אלבריניו הוא ביטוי מובהק של מגוון אלגנטי, ארומטי זה, מראה הדרים בהירים, אשכוליות ופירות לבנים טעמים וניחוחות עם הערות פרחוניות מפתה מודגש על ידי חומציות טרי, תוססת. הסיום ארוך ומלא חיים, ומסתיים בנימה חדה של קליפת לימון.