בננה פרליין-פודינג ים
פרלין בננה-ים פודינג נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 323 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בטטות, מרגרינה, פקאן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פודינג לחם פרליין, פודינג לחם פקאן פרלין, ו ארוחת בוקר פודינג לחם פרלין (מתכונים דומים).
הוראות
אופים תפוחי אדמה ב 350 במשך 1 שעה או עד מכרז.
בואו מגניב; לקלף לחתוך לחתיכות.
מניחים תפוחי אדמה ובננות במעבד מזון; תהליך עד חלקה.
מוסיפים מרגרינה מותכת, 2 כפות סוכר, אגוז מוסקט, קינמון ומלח; דופק עד מעורבב. מחלקים תערובת בטטה שווה בין 6 (8-אונקיה) ramekins.
ממיסים 1 כף מרגרינה בסיר קטן על חום בינוני-גבוה.
להוסיף 2 כפות סוכר; לבשל 1 דקה.
להוסיף פקאן; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; לחלק את תערובת פקאן באופן שווה בין ramekins.
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד מחומם היטב.