בננה-שוקולד Éclairs
Banana-Chocolate Éclairs עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 268 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. גשו לסופר וקנו קרם וניל מאפה, תערובת piecrust, חלבונים ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו קרם בננה אקלר, פחזניות שוקולד, ו פחזניות שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים 1 1/3 כוסות מים לרתיחה בסיר 3 ליטר מעל חום בינוני גבוה. מערבבים תערובת piecrust, מכות נמרצות עם כף עץ 1 דקה או עד תערובת משאיר צדדים של מחבת.
מניחים בצק בקערה של מערבל לעמוד חשמלי כבד; מגניב 5 דקות. מקציפים את הבצק במהירות בינונית עם מערבל חשמלי באמצעות חיבור ההנעה.
מוסיפים ביצים וחלבוני ביצה, 1 בכל פעם, מכים עד מעורבב לאחר כל תוספת. (אם תרצה, ביצים וחלבוני ביצה ניתן להוסיף 1 בכל פעם והוכה במרץ עם כף עץ במקום להשתמש במערבל.)
בצק כפית לתוך שקית ניילון גדולה כבדה. (שקית מאפה גדולה עשויה לשמש גם.)
חותכים 1 1/2 אינץ ' פתיחה על פני פינה אחת של התיק. צינור 4 אינץ '-רצועות ארוכות של בצק 2 אינץ ' בנפרד על גיליונות אפייה ungreased.
אופים ב 425 במשך 20 עד 25 דקות או עד נפוח וזהב. (Do not underbake.)
הסר מהתנור, וחתך חריץ קטן בצד של כל קלייר כדי לאפשר קיטור למעט. מגניב על מדפים תיל.
יריעות פיצול באמצעות סכין משונן, החל ב 1 צד ארוך מבלי לחתוך דרך הצד הנגדי. משוך החוצה וזרוק בצק רך בפנים.
מערבבים בננות לתוך קרם וניל. בזהירות כפית על תערובת 1/4 כוס קרם מאפה לתוך כל קלייר; סגור העליון של כל קלייר מעל filling. למעלה באופן שווה עם זיגוג שוקולד טפטוף עם זיגוג שוקולד. צמרמורת במשך 4 שעות.