בננה-שוקולד צ'יפס מיני סופגניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל בננה שוקולד צ'יפס מיני דונאטס. מתכון זה מספק 48 מנות. עם 83 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קינמון טחון, סודה לשתייה, שבבי שוקולד למחצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו חמאת בוטנים בננה שוקולד צ'יפס סופגניות אפויות, שוקולד צ'יפס בננה מיני כיכרות, ו שוקולד צ'יפ בננה מיני מאפינס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 425 מעלות F. בנדיבות מעיל מחבת סופגנייה מיני עם ספריי בישול.
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, 1/2 כפית קינמון והמלח בקערה גדולה.
לטאטא את הבננות פירה, יוגורט, שמן צמחי, סוכר חום, ביצים ווניל בקערה נפרדת. מערבבים את תערובת הבננה לתוך תערובת הקמח עד רק בשילוב; מערבבים את שבבי השוקולד.
להעביר את הבלילה לשקית פלסטיק גדולה resealable ולחתוך את פינה אחת. צינור הבלילה למחבת מוכנה, ממלא כל כוס כמעט כל הדרך.
אופים עד חום זהוב, 7 עד 8 דקות.
בואו להתקרר במחבת2 עד 3 דקות; להסיר את הסופגניות למתלה כדי להתקרר לחלוטין.
תן למחבת להתקרר, ואז מעיל עם ספריי בישול יותר לחזור עם הבלילה הנותרת.
שים את החמאה המומסת בקערה רדודה.
מערבבים את הסוכר מגורען ואת הנותרים 1/4 כפית קינמון בקערה רדודה אחרת. טובלים צד אחד של כל סופגנייה בחמאה, נותנים לעודף לטפטף, ואז מיד טובלים אותו בסוכר הקינמון. לאחסן במיכל אטום עד 2 ימים.
אתה יכול גם לעשות אלה במחבת מאפין מיני; אופים 8 עד 10 דקות.