בננה תאריך לחם פשתן
צריך לחם נטול לקטוז וצמחוני? לחם זרעי פשתן תאריך בננה יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 603 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת אפייה, ביצים, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. . מתכונים דומים: בננה-לחם פשתן תאריך, לחם תאריך בננה, ו לחם בננה ממותק.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מעט גריז מחבת כיכר 8x4 אינץ'. השתמש במטחנת קפה חשמלית או מעבד מזון לטחון 1/2 כוס זרעי פשתן; להפריש.
בקערת ערבוב גדולה, להכות יחד בננה, שמן, סוכר וביצים. בקערה נפרדת, מערבבים יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, זרעי פשתן טחונים וזרע פשתן שלם 1/4 כוס. בהדרגה מערבבים תערובת קמח לתוך תערובת בננה. מקפלים בתאריכים. בלילת כפית למחבת כיכר מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 55 עד 60 דקות, או עד שקיסם מוכנס לתוך כיכר יוצא נקי.