בס הפסים של פושי עם רוטב בצל קרמל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 874 קלוריות, 64 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חומץ בלסמי, ציר עוף, פול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית נסו בס מפוספס עם כרוב ניצנים מקורמל, בס מפוספס עם כוסברה-סלט בצל, ו בס מפוספס עם רוטב פיאני (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול של מים רותחים, לבשל את פול פול במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פול
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מסננים ורענון תחת מים זורמים קרים. לקלף ולהשליך את עורות שעועית קשה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
במחבת עמוקה גדולה, להמיס 2 כפות של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הבצל הקצוץ ומבשלים על אש מתונה, ערבוב, עד מתרכך, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מוסיפים את כל אבל 1/2 כוס פול ומבשלים 2 דקות; להעביר למעבד מזון. תערובת עד חלקה, הוספת קצת מים אם מחית שעועית fava נוקשה מדי.
מרכיבים שתצטרך
פול
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
6
הוסף 1 כף של החמאה והתהליך עד incorporated. מתבלים במלח ופלפל לבן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
הודו מבושל מגורר (או עוף)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
ממיסים 2 כפות של החמאה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את הבצל פרוס ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד רך וקרמל, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
9
מוסיפים את השום ומבשלים עד מתרכך, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
10
מוסיפים את ציר העוף ואת הקורנית ומרתיחים עד מופחת בחצי, על 17 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
11
מוסיפים את חומץ בלסמי ומבשלים במשך 5 דקות. מסננים את הרוטב לסיר בינוני, לחיצה על המוצקים. מרתיחים את הרוטב עד מופחת 1 כוס.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
12
מחממים מחבת גריל. לטף את הכרישה יבש עם מגבות לזרוק עם 1 כף שמן זית. מתבלים עם מלח ופלפל לבן וגריל על אש מתונה עד מכרז חרוך בכל רחבי, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
סטייקים של ניו יורק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)
13
חום 1 כף החמאה במחבת בינונית עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
מוסיפים את morels ומבשלים על חום גבוה בינוני עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מורל
15
מוסיפים את 1/2 כוס שמורה של פול, 1 כפית של עירית ואת שאלות ומבשלים 1 דקה. מתבלים במלח ופלפל לבן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
פול
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
16
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
17
בכל אחד 2 מחבתות ovenproof, רצוי nonstick, חום 1 כף שמן זית עד מנצנץ. מתבלים את הדגים במלח ופלפל לבן ומוסיפים את הפילה למחבתות, העור למטה. מבשלים מעל חום גבוה רק עד אטום סביב הקצוות, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
סטייקים של ניו יורק
ממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
18
מעבירים את המחבתות לתנור וצולים את הדגים כ -11 דקות, או עד פתיתי הבשר בחלק העבה ביותר.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
19
בינתיים, להביא את הרוטב לרתיחה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
20
לטאטא את הנותרים 2 כפות חמאה 1 כפית של עירית.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
21
לטאטא בשמן כמהין ומתבלים עם מלח ופלפל; לשמור על חום אבל לא להרתיח. לחמם מחדש את מחית שעועית פאבה ומורל מרוסק על גבי התנור והכרישה בגריל בתנור.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שמן כמהין
פטריות מורל
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
22
כפית את morels על 6 צלחות מחוממות. הגדר את הדג, צד עור למעלה, על morels, העליון עם כרישה. כף פולה שעועית לצד, לשפוך את הרוטב סביב הדגים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מורל
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ