בס הפסים של פושי עם רוטב בצל קרמל
בס הפסים של פושי עם רוטב בצל קרמל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 874 קלוריות, 64 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חומץ בלסמי, ציר עוף, פול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית נסו בס מפוספס עם כרוב ניצנים מקורמל, בס מפוספס עם כוסברה-סלט בצל, ו בס מפוספס עם רוטב פיאני (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול של מים רותחים, לבשל את פול פול במשך 2 דקות.
מסננים ורענון תחת מים זורמים קרים. לקלף ולהשליך את עורות שעועית קשה.
במחבת עמוקה גדולה, להמיס 2 כפות של החמאה.
מוסיפים את הבצל הקצוץ ומבשלים על אש מתונה, ערבוב, עד מתרכך, על 7 דקות.
מוסיפים את כל אבל 1/2 כוס פול ומבשלים 2 דקות; להעביר למעבד מזון. תערובת עד חלקה, הוספת קצת מים אם מחית שעועית fava נוקשה מדי.
הוסף 1 כף של החמאה והתהליך עד incorporated. מתבלים במלח ופלפל לבן.
ממיסים 2 כפות של החמאה במחבת.
מוסיפים את הבצל פרוס ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד רך וקרמל, על 20 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עד מתרכך, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את ציר העוף ואת הקורנית ומרתיחים עד מופחת בחצי, על 17 דקות.
מוסיפים את חומץ בלסמי ומבשלים במשך 5 דקות. מסננים את הרוטב לסיר בינוני, לחיצה על המוצקים. מרתיחים את הרוטב עד מופחת 1 כוס.
מחממים מחבת גריל. לטף את הכרישה יבש עם מגבות לזרוק עם 1 כף שמן זית. מתבלים עם מלח ופלפל לבן וגריל על אש מתונה עד מכרז חרוך בכל רחבי, על 8 דקות.
חום 1 כף החמאה במחבת בינונית עד השחמה קלה.
מוסיפים את morels ומבשלים על חום גבוה בינוני עד מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים את 1/2 כוס שמורה של פול, 1 כפית של עירית ואת שאלות ומבשלים 1 דקה. מתבלים במלח ופלפל לבן.
בכל אחד 2 מחבתות ovenproof, רצוי nonstick, חום 1 כף שמן זית עד מנצנץ. מתבלים את הדגים במלח ופלפל לבן ומוסיפים את הפילה למחבתות, העור למטה. מבשלים מעל חום גבוה רק עד אטום סביב הקצוות, על 3 דקות.
מעבירים את המחבתות לתנור וצולים את הדגים כ -11 דקות, או עד פתיתי הבשר בחלק העבה ביותר.
בינתיים, להביא את הרוטב לרתיחה על אש נמוכה.
לטאטא את הנותרים 2 כפות חמאה 1 כפית של עירית.
לטאטא בשמן כמהין ומתבלים עם מלח ופלפל; לשמור על חום אבל לא להרתיח. לחמם מחדש את מחית שעועית פאבה ומורל מרוסק על גבי התנור והכרישה בגריל בתנור.
כפית את morels על 6 צלחות מחוממות. הגדר את הדג, צד עור למעלה, על morels, העליון עם כרישה. כף פולה שעועית לצד, לשפוך את הרוטב סביב הדגים ומגישים.